Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-dc1037nq, laptop cu GTX 1660 Ti de 6GB

Laptopul de gaming HP 15-dc1037nq are la interior un hardware excelent care oferă rezultate bune în aplicații și jocuri. Poate înlocui un desktop pentru că are numeroase porturi, dotări și un ecra superb. E vorba de un panou IPS de ultimă generație și care oferă o imagine superbă, iar variante mai scumpe oferă o rată de refresh ridicată pentru ca blurul să fie eliminat din jocuri. Laptopul de jos e compact și poate fi îmbunătățiți puțin pentru că are un slot liber pentru memorie RAM sau poate vă decideți să schimbați una dintre mediile de stocare.

Construcția sa e una deosebită și se se vede atât din pozele de prezentare cât și din clipurile video. Bineînțeles, laptopul se descurcă foarte bine, de aceea unii nu mai aleg PC-uri și la interior sunt componente avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesorul Core i7 9750H e perfect pentru jocuri și alte taskuri dificile sau mai simple, deoarece are specificații foarte bune și 6 nuclee. Stocare e foarte bună și doar la partea de memorie RAM puteți să vă gândiți la un mic upgrade (16GB e de ajuns pentru gaming).

Păreri pro și contra

Poate că nu e la fel de portabil ca un ultrabook, însă veți vedea că la interior e prezent un sistem de răcire avansat care ține componentele la temperaturi potrivite pentru a putea juca jocuri timp de câteva ore. Vine cu un DisplayPort în caz că vreți să conectați un monitor performant sau televizor 4K (cu adaptor). Difuzoarele integrate sunt foarte bune pentru că e vorba de Bang & Olufsen, însă în jocuri competitive puteți folosi căști. Noua placă grafică GTX 1660 Ti e însoțită și de tehnologii noi, plus că oferă rezultate mult mai bune decât GTX 1060. Finisajul de pe capac este unul interesant și logo-ul Omen e bine evidențiat.

HP 15-dc1037nq e echipat cu tastatură iluminată ca multe alte laptopuri de jocuri și nu mai trebuie să folosiți o lampă de birou seara târziu. Sunt variante ceva mai mari cu un ecran de 17 inci însă prețurile sunt ceva mai piperate, dar diferența se vede.