Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-dc1036nq, laptop cu grafică GTX 1660 Ti 6GB

Laptopul din imagine se numește HP 15-dc1036nq și arată ca multe alte modele Omen din generația recentă, doar că acesta are o placă grafică superioară – GTX 1660 Ti. Doar după numele său vă puteți da seama de performanțele sale, însă nu va fi la fel de bună ca GTX 1070. Aveam nevoie de soluții puțin mai accesibile și cu tehnologii noi care vor fi de folos pentru anumite titluri. Unele jocuri nu sunt optimizate, astfel încât nu puteți juca la setări maxime cu un laptop performant, dar sunt și jocuri care pot fi rulate cu ușurință la detalii medii sau maxime.

Se vede clar că e conceput pentru gaming și răcirea componentelor se face destul de eficient. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Avem difuzoare de ultimă generați care oferă o sonorizare excelentă, însă în unele jocuri sunt recomandate căștile. Chiar dacă aveți SSD, e unul mare și rapid , poate că ar fi utilă o memorie RAM mai mare în unele jocuri, astfel laptopul va avea 16GB. Nici nu aveți nevoie de mai mult și nu pentru că o spun eu, ci o spun mulți pentru că acum memoria are o frecvență bună.

Păreri pro și contra

Ecranul laptopului e unul de tip IPS și oferă o imagine clară și detaliată, însă variante mai scumpe vin cu refresh ceva mai ridicat. Tastatura iluminată e o dotare standard pentru acest tip de laptop, dar și sistemul de răcire cu 2 ventilatoare. Mai toate laptopurile de gaming au procesor Core i7 deoarece are 6 nuclee și face parte din cea mai recentă generație (a 9-a).Aveți un port DisplayPort de tip mini în plus care permite conectarea unui monitor performant sau unui alt televizor dacă folosiți un adaptor.

HP 15-dc1036nq se poate lăuda cu performanțe apropiate de cele oferite de un PC, însă trebuie să luați în calcul că acesta nu are nevoie de un alt ecran. Chiar dacă diagonala nu e foarte mare, ținând cont de distanța de vizionare, 15 inci par să fie de ajuns. Există variante de 17 inci dacă bugetul vă permite, însă experiența nu e cu mult mai diferite (depinde ce ați avut anterior).