Omen by HP 15-dc1022nq, cel mai performant laptop cu RTX 2060

Cel mai performant laptop cu grafică RTX 2060 pare să fie acest HP 15-dc1022nq, dar vom mai vedea laptopuri similare. Când spun performant mă refer la faptul că are cel mai recent procesor i7, suficientă memorie RAM, SSD mare și HDD. Cu alte cuvinte, nu mai trebuie să investiți în laptop pentru că are un hardware corespunzător pentru titlurile recent lansate. Veți putea seta detalii numeroase însă e vorba de un laptop și nu de un desktop, iar componentele sunt făcute să fie cât mai eficiente, adică nu consumă chiar atât de multă energie.

Sunt variante cu tastatură iluminată RGB, dar nu prea văd rostul unei tastaturi multicolore, pe roșu e cel mai plăcut și se potrivește foarte bine cu designul negru. Mai toate laptopurile Omen vin cu tastatură roșie și ea poate fi activată când doriți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă doriți să faceți multitasking pentru că avem un procesor cu 6 nuclee și 16GB memorie la frecvență destul de mare. Se pot folosi cabluri video pentru a conecta una sau două monitoare la acest laptop, iar imaginea e mult mai vizibilă de la distanță pentru că aveți un ecran mai mare. Bineînțeles, sunt soluții și wireless dacă vreți să conectați un televizor la acest laptop, dar eu recomand prin HDMI dacă vă doriți calitate.

Păreri pro și contra

Tehnologiile prezente pe acesta sunt deosebite: NKRO (recunoaște mai multe taste apăsate simultan), Bang & Olufsen, WiFi ac 2×2, Ray Tracing și altele. Nu mai aveți nevoie de un monitor de gaming pentru că ecranul său are o rezoluție bună, un panou IPS și refresh de 144 Hz. În jocurile competitive veți obține rezultate mai bune pentru că imaginea e clară și trebuie să reduceți din detalii pentru a obține mai mult de 60 fps-uri.

HP Omen 15-dc1022nq are o construcție reușită și temperaturile interioare sunt la un nivel acceptabil, iar laptopuri de gaming cu un singur ventilator nu prea se mai fac și trebuie evitate. La acesta avem evacuări prin spate destul de mari și portabilitatea nu joacă un rol important atunci când discutăm de gaming.

Te-ar mai putea interesa