HP 15-dc1020nq Omen, laptop cu i7-8750H și RTX 2060 6GB

Laptopul HP 15-dc1020nq face parte din gama Omen care se adresează pasionaților de jocuri și nu numai. Poate că vreți doar un laptop care să arate bine și cu performanțe mult peste media pieței. Placa video dedicată RTX de pe acesta e concepută pentru jocuri și e destul ed populară, doar că pe acesta avem varianta mobilă care e puțin mai diferită decât cea desktop. Vedem îmbunătățiri semnificative față de generația precedentă cu nume similar GTX 1060, iar eu consider că e o investiție foarte bună pentru mulți ani care vor veni.

Modelul acesta arată ca și cel de jos doar că tastatura e iluminată pe o singură culoare – roșu. Tastaturile RGB oferă mai multe setări de iluminare dar care nu vă ajută în jocuri, iar culoarea roșie e cea mai potrivită alegere pentru că nu deranjează la ochi. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Față de alte configurații existente, aceasta are noul Core i7, un hard disc în plus pe care puteți stoca toate jocurile și fișiere media. SSD-ul e mai important decât HDD-ul pentru că oferă specificații mai bune care se vor reflecta în activitățile de zi cu zi.

Păreri pro și contra

Ecranul IPS cu rată de refresh de 144Hz e de folos în jocuri competitive și în cele care puteți obține lejer peste 60 fpsuri. Avem porturi de diverse tipuri și care sunt plasate inteligent pentru a nu vă încurca și nu toate brandurile oferă ieșiri prin spate. Cablurile nu vor fi vizibile ca și în cazul altor laptopuri, însă pentru gaming tot trebuie să alegeți un mouse cu fir datorită preciziei oferite. Noile componente sunt semnificativ mai bune și diferențele se văd în noile titluri apărute dar și în cele vechi (dar nu au Ray Tracing).

HP Omen 15-dc1020nq are dotări standard care sunt tipice modelelor de gaming: tastatură iluminată, ecran IPS de ultimă generație, un sistem audio mai avansat, WiFi Dual Band, construcție robustă cu două coolere pentru răcire, numeroase porturi și altele. La modelele clasice, aceste dotări sunt speciale sunt speciale sau nu le veți găsi pentru că sunt inutile (design mare cu răcire mai avansată).

Lasă un comentariu