Omen by HP 15-dc1018nq, laptop de gaming

Laptopurile de gaming Omen sunt interesante din multe puncte de vedere, iar HP 15-dc1018nq e un model care ar trebuie să vă intereseze pentru că oferă o configurație bună. Chiar dacă nu aveți cel mai scump procesor, un Quad Core poate fi de ajuns în special că e mai bun decât Core i7-7700HQ. Dacă vreți să jucați mai mult shootere competitive și calitatea imaginii e importantă, atunci aveți nevoie de o placă video excelentă și de un ecran IPS cu 144 Hz. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de multe fpsuri în jocuri și cu RTX 2060 chiar le veți obține.

Laptopurile de gaming arată diferit de restul și iasă destul de bine în evidență cu acea construcție robustă, care în general e de culoare neagră. Îmi place negru cu roșu și aici mă refer la tastatura iluminată, dar și la finisaje. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt satisfăcătoare, motiv pentru care nici nu va fi necesar un upgrade. Aveți un SSD rapid, cât și un hard disc spațios (1TB). Pe SSD trebuie să puneți sistemul de operare care nu e inclus și jocurile preferate, iar pe hard disc stocați fișiere media, kiturile de la jocuri și alte fișiere care poate le ștergeți sau ocupă mult spațiu. Versiunea de Windows care o recomand e 10 pentru că e cea mai recentă și oferă driverele necesare.

Păreri pro și contra

Plăcile video noi din seria RTX oferă Ray Tracing, tehnologie care îmbunătățește puțin experiența din jocuri oferind scene mai realiste. Bineînțeles, vom vedea și plăci video GTX mai noi însă nu se pot compara cu seria RTX. Avem unul dintre cele mai avansate plăci video de pe piață și laptopul nu are nevoie de îmbunătățiri. Iluminarea tastaturii se poate face pe 4 zone, caracteristică care nu o găsiți la variantele clasice.

HP Omen 15-dc1018nq are aceleași dotări ca și restul modelelor din serie, cu excepția tastaturii iluminare și a ecranului cu refresh mare – 144Hz. Modelele standard au ecrane cu rată de refresh de 60Hz și nu e nevoie de mai mult pentru jocuri offline sau non-competitive.

Te-ar mai putea interesa