Omen by HP 15-dc1017nq, laptop RTX pentru jocuri

Laptopul HP 15-dc1017nq din cunoscuta seria Omen care oferă un sistem de răcire bun, o configurație avansată și un design reușit. Să nu uităm de dotări pentru că veți renunța la PC în favoarea unui astfel de gadget care e portabil și elegant. Poate că nu e precum ultrabookurile, însă poate fi luat într-un rucsac sau mutat ușor dintr-o parte în alta. Un mouse cu fir e mult mai bun pentru gaming, dacă vă plac shooterele competitive pentru că dpi-ul e mult mai mare.

Tot mai multe modele de gaming vin cu acea tastatură iluminată roșie pentru că cea RGB e destul de scumpă și în final cred că v-ați fi plictisit de ea. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E prezent modelul Core i7 8750H care impresionează la capitolul performanță pentru că are ceva mai multe nuclee decât restul. Chiar și Core i5 mi se pare suficient de bun pentru că e mai bun decât Core i7 din generația anterioară. Chiar dacă are o placă video Intel nu foarte performantă, cea dedicată e concepută pentru aplicații speciale sau jocuri deoarece are specificații corespunzătoare. A trecut destul de mult timp de când nu am mai văzut o placă video nouă care să înlocuiască una GTX.

Păreri pro și contra

Componentele de pe acesta sunt impresionante deoarece sunt de ultimă generație și nu veți găsi ceva mai performant în acest buget: SSD, Core i7 cu 6 nuclee, placă video RTX 2060 și memorie la 2666MHz. La un moment dat vă puteți gândi să upgradați memoria la 16GB pentru că unele jocuri au nevoie de atâta memorie, iar 32GB cred că ar fi prea mult pentru că nu sunt jocuri care să folosească atâta. Avem un sistem audio Bang & Olufsen care oferă un sunet clar și puternic, un ecran IPS cu specificații bune, porturi numeroase, porturi decente care permit conectarea unor periferice moderne.

HP Omen 15-dc1017nq prezintă performanțe excelente care se vor remarca în jocuri, că doar această serie de laptopuri se adresează pasionaților de jocuri. Pe partea de stocare și conectivitate, seria Omen stă foarte bine și chiar nu aveți ce să-i reproșați.

Te-ar mai putea interesa