HP 15-dc1014nq, laptop Omen pentru gaming

Laptopul HP 15-dc1014nq vine cu cea mai nouă placă video de pe piață – RTX 2060, care are tehnologie Ray Tracing și specificații ceva mai bune decât predecesoarele. Nu toate jocurile suportă acea tehnologie care am menționat-o anterior, însă titlurile mai noi au o opțiune în setări care poate fi aleasă. Prețul e foarte bun dacă luăm în calcul toate componentele, dotările și calitatea construcției. În general, laptopuri de gaming impresionează doar că sunt diferențe de la un brand la altul, de aceea e bine să le identificați înainte de achiziție.

Unele variante oferă un ecran cu refresh de până la 144Hz sau chiar tastatură RGB, dar nu cred că doriți să cheltuiți chiar așa de mulți bani pe ceva care nu îmbunătățește experiența din jocuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cele mai multe laptopuri recent lansate vin cu SSD și chiar dacă nu oferă cel mai mult spațiu în acel preț, veți vedea că se mișcă rapid. La un moment dat tot trebuie să faceți o modificare sau un upgrade, adică puteți pune un SSD mai mare sau mai multă memorie RAM dacă jocurile cer un hardware diferit.

Păreri pro și contra

Îmi place că o bună parte din porturi sunt amplasate în spate, astfel că nu se vor vede cabluri pe birou și puteți folosi chiar și cablul de rețea pentru o conectivitate mai sigură la internet (dacă semnalul de la router nu e foarte puternic). Boxele sunt de calitate și poate că nici nu ar avea sens să alegeți un sistem audio clasic, poate doar o pereche de căști pentru jocuri ar fi utilă. Se pot conecta monitoare performante la acesta în special că acum avem și DisplayPort-ul. Îmi place designul său unic și mă refer la finisajele de pe capac, combinațiile de culori și tastatura iluminată (roșie).

HP Omen 15-dc1014nq a fost lansat împreună cu multe alte modele cu grafică RTX și e o alegere foarte bună dacă vă interesează scene mai realiste în jocuri, iar diferențele se văd. Merită să alegeți acest laptop alături de un mouse de la același brand și prețul nu e foarte mare pentru acel periferic, poate că-l primiți ca și cadou în cadrul unei promoție limitate.

Te-ar mai putea interesa