Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-dc1013nq, laptop Omen cu GeForce RTX 2060

HP 15-dc1013nq face parte din noua serie de gaming numită Omen care are grafică mai bună – RTX 2060. Noile plăci video au performanțe mai bune și vin cu tehnologie numită Ray Tracing care îmbunătățește imaginea făcând-o mai realistă. Are un preț destul de bun pentru performanțele sale, dar sunt variante chiar mai puternice cu Core i7, SSD și ceva mai multă memorie RAM. Sunt plăci grafice chiar mai avansate, însă poate că pentru anumite jocuri nu aveți nevoie de mai mult.

Chiar dacă laptopul arată la fel, la interior sunt îmbunătățiri semnificative la partea hardware. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Noua generație de procesoare impresionează pentru că Core i5 Coffee Lake depășește performanțele unui Core i7-7700HQ, însă pentru jocuri tot avem nevoie de palca video dedicată inclusă. Cea integrată doar are un consum redus de energie, iar durata de viață a bateriei e una satisfăcătoare. În cazul modelelor Omen, nu ne interesează acest aspect ci doar performanțele din jocuri și calitatea video oferită. Răcirea e eficientă și aerul cald e eliminat prin spate cu ajutorul unor coolere mari, unde vedem și o mare parte din porturi.

Păreri pro și contra

Ecranul de 15.6 inci are unul dintre noile IPS-uri care au specificații excelente pentru gaming, iar marginile sunt mai mici pentru ca laptopul să fie mai mic. Avem o tastatură iluminată roșie, iar cea RGB e prezentă doar pe cele mai scumpe variante. Nu cred că are importanță ce culoare puteți alege pentru ea, ci doar să fie vizibilă când e întuneric. Porturile acestor laptopuri sunt excelente și chiar nu veți simți că lipsește ceva, puteți spune adio cablului LAN pentru că acum aveți WiFi ac 2×2 (Dual Band). Calitatea audio e peste cea oferită de laptopuri ieftine, pentru că acum avem sistem audio Bang & Olufsen.

HP 15-dc1013nq oferă și o ieșire DisplayPort pentru un monitor, iar acela poate avea chiar și G-Sync. Nu e atât de portabil ca ultrabookurile, însă nici nu ne interesează acest aspect pentru că e un laptop care îl folosit pe birou și performanțele sunt constante dacă-l conectăm la priză.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu