HP 15-dc1004nq, model omen cu ecran de 144Hz şi cip grafic RTX

Un laptop foarte rapid din toate punctele de vedere e acest Omen by HP 15-dc1004nq. În comparaţie cu acest model vine cu ecran de 144Hz, cip grafic RTX şi alte lucruri avantajoase în jocuri de generaţie nouă.

Modelul acesta de laptop vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea nu costă deloc mult având în vedere că are un ecran foarte rapid şi că are 16GB memorie RAM… din 32 suportaţi.


Păreri pro şi contra

Modelul 15-dc1004nq de la HP e unul echipat cu ecran de 15,6 inci care are rezoluţie FHD, panel IPS şi strat anti-glare aşa încât lumina să nu se reflecte de pe suprafaţa sa.
Stocarea se realizează pe SSD şi HDD, iar memoria RAM e una suficientă de 16GB. La nevoie se mai pot pune, dar trebuie să ştiţi că ambele sloturi sunt ocupate.
Pentru a beneficia de cele mai noi efecte din jocuri acest notebook este echipat cu cip grafic Ray Tracing, adică cu un RTX 2060.
Nu e neaparat un laptop doar pentru jocuri, ci poate fi utilizat şi în sarcini solicitante cum ar fi editări video. În acest sens vă vor ajuta porturile din dotare şi în special Display Port-ul Mini.
Portabilitatea sa e una suficientă deoarece vorbim despre o greutate de 2,4 kg şi baterie care poate să ţină şi 5 ore.
Una din cele mai importante componente în cazul acestui model e procesorul i7 six core model 8750H.

Laptopurile de gaming de la HP sunt la fel de bune precum cele de la alţi producători cu diferenţa că sunt mai solide şi că că au sunet superior (dpdv calitativ).
Din păcate nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10. Driverele aferente le găsiţi pe site-ul producătorului şi pot fi ceva ma ibune decât cele instalate de Windows.
Nu recomand să încercaţi Windows 7 deoarece mai mult ca sigur că nu veţi reuşi. Cât despre Linux nici nu are sens dacă vreţi productivitate.

Te-ar mai putea interesa