HP 15-dc0038nq, seria Omen pentru gaming

Laptopul HP Omen 15-dc0038nq are performanțe bune cu noile componente și poate că nu aveți nevoie de o placă video mult mai avansată. Alegerea potrivită se face în funcție de jocurile pe care le doriți să le jucați și poate că nici nu vreți să jucați la detalii mari. Configurațiile sunt destul de multe feluri pentru ca fiecare utilizator să găsească modelul care i se potrivește, în special dacă bugetul nu e flexibil. Sunt și variante cu taste RGB doar că aceasta nu e una dintre ele, ci are tate iluminate pe o singură culoare. Oricum, nu cred că ați fi ales o altă culoare, roșul e cel mai plăcut.

Seria aceasta de gaming chiar impresionează la multe capitole și îmi place cum arată cu acel ecran, deoarece marginile sunt ceva mai subțiri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația de gaming pe acest modei are noul Core i7 care are 6 nuclee și o placă video Intel. Se comută automat pe cea dedicată când jucați jocuri sau redați filme. Astfel, veți avea performanțele dorite și o baterie cu autonomie mare dacă aveți doar taskuri simple/office. Ecranul e de 15 inci chiar dacă pare mai mic laptopul și pentru că nu veți sta foarte departe de el, mărimea sa e de ajuns.

Păreri pro și contra

Laptopurile de gaming arată din ce în ce mai bine și la interior găsim componente care prezintă performanțe generoase, care se apropie de cele de pe PC. Totuși, laptopurile sunt portabile, compacte și sunt integrate diverse dotări care vă pot ajuta să economisiți bani. Mă refer la următoarele: sistem audio decent cu difuzoare Bang & Olufsen, cameră web HD, microfon integrat, touchpad etc. Ecranul IPS de 144Hz e un plus pentru un laptop și chiar nu veți simți nevoia unui monitor de gaming.

HP 15-dc0038nq face parte din generația nouă de aceea procesorul e unul de tip Coffee Lake, iar placa video e satisfăcătoare pentru acest buget. Sunt și variante puțin mai scumpe care pot avea grafică RTX, adică anumite scene din jocuri sunt ceva mai realiste (dacă oferă această opțiune).

Te-ar mai putea interesa