HP 15-dc0015nq, model Omen cu i7-8750H

Modelul HP 15-dc0015nq e unul apărut recent pe piaţă şi se adresează persoanelor interesate de ceva aspectiv, funcţional şi foarte puternic. E dotat cu procesor i7 de ultimă generaţie, iar pentru grafică se foloseşte de o placă video GTX 1060 cu 8GB memorie video. Multă lume va achiziţiona acest laptop pe post de desktop replacement deoarece nu o să aveţi nevoie de mai mult.

Acest model are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv aspectiv şi funcţional. Acest lucru poate fi văzut din imaginea de alături. Se poate observa faptul că designul e unul unicat şi că nu găsim pe piaţă lucruri similare.


Păreri pro şi contra

Acest model HP 15-dc0015nq e unul dotat cu ecran de 15,6 inci care are rezoluţie 1920×1080 pixeli şi panel IPS. În felul acesta avem parte de imagini clare din orice unghi. La jocuri va ajuta foarte mult şi faptul că are 144Hz.
E un laptop cu procesor de tip six core model i7 8750H, având şi cip grafic integrat de tipul Intel UHD. În felul acesta în sarcini care nu au nevoie de putere de procesare video nu va fi consumat prea mult curent.
În jocuri şi alte sarcini care necesită mai multă putere video sare în ajutor placa GTX 1060 cu 6GB memorie video. E o placă video foarte bună, dar nu la fel de bună precum RTX 2070.
Dacă vă interesează porturile atunci trebuie ştiut că la acest capitol excelează având Mini Display Port, 3 USB-uri, HDMI şi altele. La Internet se poate conecta cu sau fără fir prin LAN Gigabit sau wireless ac. Iar, un mouse fără fir poate fi conectat la bluetooth.
Ca oricare alt laptop şi acesta are tastatură iluminată aşa încât seara să vedeţi mai bine pe ce butoane apăsaţi şi să nu vă stricaţi ochii încercând să găsiţi tastele.
Un alt lucru care ajută la ergonomie e faptul că ecranul are strat anti-glare (anti-orbire) aşa încât lumina să nu se reflecte.

Acest laptop e pentru cei intresaţi de un laptop premium foarte bun la multimedia sau gaming. Pe piaţă există şi alternative, dar niciuna cu sunet Bang & Olufsen.

Te-ar mai putea interesa