HP 15-db1041nq, laptop solid cu procesor AMD

Laptopul din imaginea de jos e unul dintre multele variante de la acest brand care au configurație cu procesor AMD Ryzen. E vorba de HP 15-db1041nq cu AMD Ryzen 3 și placă video dedicată Radeon 530. O placă video performantă e bine venită deoarece anumite aplicații necesită o memorie video dedicată. Acest laptop poate fi folosit de mulți utilizatori deoarece înlocuiește cu succes un desktop sau laptop mai vechi. Dacă nu ați mai avut un laptop cu AMD, ei bine, performanțele procesorului sunt similare cu cele ale unui model Core i3 de la Intel (are aceleași număr de nuclee – 2).

Chiar dacă sunt multe laptopuri care arată la fel și au prețuri diferite, veți observa că la interior componentele pot să difere destul de mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele sale sunt suficient de avansate pentru a putea rula mai orice aplicație, iar pentru a vă bucura de o autonomie mai mare puteți să-l țineți conectat mai tot timpul la priză. Bineînțeles, se mai pot face mici setări pentru a îmbunătăți experiența, însă întâi trebuie să instalați un sistem de operare potrivit cum este Windows 10. Se instalează rapid de pe un stick de memorie și pentru a avea mai mult spațiu pentru media puteți folosi un hard extern.

Păreri pro și contra

E prezent și pe acest acel SSD în format redus cu performanțe decente și cu capacitate de stocare modestă. Ecranul e unul care se poate compara cu un IPS datorită specificațiilor tehnice similare. Conectivitatea e una foarte bună la aceste laptopuri și nu vă puteți plânge, avem porturi numeroase și chiar tehnologii fără fir foarte utile. Poate că nu e cel mai bun laptop pentru gaming, însă sunt multe titluri care le poate rula la detalii mici spre medii. Oricum, nu se poate compara cu un laptop Omen care are o construcție mult diferită și un altfel de hardware, chiar și prețul e mult diferit.

HP 15-db1041nq e unul dintre laptopurile multimedia accesibile care ar trebui puse pe listă. E ușor de transportat chiar și fără o geantă datorită greutății reduse.

Te-ar mai putea interesa