HP 15-db0067nq, laptop pentru conținut media

Multe laptopuri din 2019 vin cu ceva mai multe procesoare AMD deoarece generațiile Ryzen sunt competitive și oferă plăci video integrate cu performanțe bune. HP 15-db0067nq e unul dintre acele modele și apreciez că are 8GB memorie RAM. Placa video Vega 8 nu are memorie video dedicată, motiv pentru care trebuie să face ți anumite setări ca să consume din memorie RAM. Veți observa că se descurcă bine în jocuri care nu au cerințe hardware mari și poate reda orice tip de conținut video, chiar filme 1080p dacă alegeți să conectați un TV la cest laptop. 

Designul e același ca și în cazul variantelor cu procesor Core i5 de la Intel și performanțele sunt aceleași pentru că acesta e tot un Quad Core. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Impresionează la capitolul fiabilitate și construcție, brandul a folosit doar materiale de calitate. Nu aveți ce să îmbunătățiți la partea de hardware pentru că aveți un SSD și memoria e dispusă pe două sloturi. Dacă spațiul de stocare ar fi problema, atunci se poate pune un SSD mult mai mare pentru că și așa prețurile au coborât mult (unul de 480GB costă sub 250 lei).

Păreri pro și contra

Se poate lăuda cu o greutate redusă, o autonomie de lucru bună, un preț foarte bun, porturi numeroase și rapide. Avem o placă de rețea performantă și nu cred că mai sunt laptopuri care să nu impresioneze la partea de conectivitate, eventual cele foarte subțiri nu au multe porturi (sunt prezente doar cele esențiale). Vă puteți conecta cu periferice fără fir la acest laptop cu ajutorul tehnologiei bluetooth ori a adaptoarelor incluse care se pot pune în porturile USB, iar conectarea la router se face wireless. Laptopul are integrate mult mai multe dotări decât un PC și nu mai sunt necesare periferice multe, eventual un mouse ar fi foarte util.

HP 15-db0067nq nu are cel mai grozav ecran și cred că aici e loc de îmbunătățiri, însă poate că nici nu aveți nevoie de mai mult pentru nu obișnuiți să vizionați conținut foarte detaliat (cel mult 720p).

Te-ar mai putea interesa