HP 15-db0066nq, laptop cu Ryzen 3 2200U şi Windows 10

Dacă sunteţi interesaţi de un laptop pentru acasă ori business atunci acest model HP 15-db0066nq ar fi recomandarea mea. Vine cu procesor foarte puternic – AMD Ryzen 3 2200U – şi cu o sumedenie de lucruri utile care îl fac o unealtă excelentă. Nu trebuie să ne mire că acest laptop are o portabilitate extrem de bună, adică bateria ţine vreo minim 4 ore, iar greutatea sa e de circa 1,7kg.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic şi cu o multitudine de dotări utile printre care aş aminti ecranul cu panel SVA (are unghiuri de vizualizare foarte bune) şi prezenţa sistemului de operare Microsoft Windows 10. Din poza de alături se poate vedea că acest model e unulnegru la interior, iar capacul e argintiu.


Păreri pro şi contra

HP 15-db0066nq e un laptop cu procesor puternic chiar dacă e unul dual core. Scriu despre procesorul Ryzen 3 2200U care scoate 4594 puncte la benchmark şi care este este echivalentul unui i3. Acest procesor are şi cip grafic Radeon Vega 3 integrat. E un cip puternic, capabil în a reda filme Full HD şi 4K.
Stocarea se realizează pe un SSD de 256 de giga, iar memoria RAM e de 8GB. Mai are un slot de memorie RAM liber care ajută la adăugarea de memorie suplimentară… în cazul în care doriţi mai mult.
Pe partea de conectivitate şi porturi acest model are 3 USB-uri, 1 HDMI, LAN (e ceva incredibil în ziua de azi deoarece treptat se renunţă la acest port).
Ecranul acestui model e unul de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli numai bun pentru filme şi sarcini multimedia… chiar dacă laptopul e unul care se îndreaptă înspre categoria office-business. Referitor la panou, am precizat că e unul SVA, adică cu imagine aproximativ la fel de calitativă precum la cele IPS.

Per ansamblu, acest laptop trebuie luat în considerare în cazul în care vă interesează ceva pentru firmă ori acasă. Având sistemul de operare preinstalat totul e plug and play, adică deschizi cutia, îl conectezi la internet şi totul va funcţiona.

Te-ar mai putea interesa