Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-db0055nq, model cu procesor Ryzen 3 2200U și Vega 3 Graphics

HP 15-db0055nq reprezintă o soluție bună pentru cei care vor un laptop multimedia, dar nu vor să încerce jocuri. Sunt jocuri cu cerințe hardware reduse care ar putea fi rulate chiar și pe acest model, deci nu e necesară neapărat acea placă video dedicată. Un laptop bun pentru jocuri trebuie să aibă și un sistem de răcire bun pentru ca laptopul să nu se încălzească prea tare. Cu alte cuvinte, aveți nevoie de un buget mai mare dacă plac jocurile și componentele trebuie să fie ceva mai avansate (plăci video GTX și Ryzen 7).

Designul e același ca la restul variantelor din această serie, doar că unele pot avea componente mult mai diferite. Îmi plac procesoarele AMD pentru că sunt competitive și prețul laptopului e unul avantajos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Modelul Ryzen 3 2200U face parte din generația nouă cu placă video foarte bună și pentru uz office e prefect. Cele cu terminația H sunt pentru gaming și aplicații mai sofisticate. Displayul e unul mat, deci se poate lucra pe laptop în orice condiții și lumina puternică nu va fi deranjantă.

Un laptop office nu are nevoie de multă memorie RAM și 4GB e de ajuns pentru că e la o frecvență mare, însă e un slot liber dacă simțiți nevoia să faceți o îmbunătățire.

Păreri pro și contra

Se poate lăuda cu o greutate scăzută pentru că are o construcție mai bună și nu e singurul model de la acest brand cu numai 1.77 kg. Ecranul e chiar bun pentru că rezoluția a crescut la 1080p, astfel detaliile sunt mai vizibile. Nici nu cred că se mai fac laptopuri HD, în special dacă discutăm de un ecran de 15 inci. Laptopul are tehnologie fără fir pentru a vă conecta mai simplu la internet .

HP 15-db0055nq e echipat cu toate dotările necesare și chiar unitate optică pentru ca voi să puteți folosi discuri. Cei mai mulți utilizatori preferă stickuri USB pentru că sunt compacte, rapide și spațioase. Porturile USB de pe acesta vă dau un motiv în plus pentru a alege o memorie USB de tip USB 3.0.