Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-db0049nq, laptop cu autonomie de lucru mare

HP 15-db0049nq arată ca multe alte modele doar că hardware-ul e altul și aș dori să văd mai multe laptopuri cu procesoare Ryzen. Modelul de procesor de pe acesta poate fi comparat cu un Core i3 din ultima generație, iar modelul Ryzen 5 2500U cu un Core i5. Sunt și variante care au o placă video suplimentară pentru a putea juca jocuri la detalii mai bune sau edita clipuri video. Nu prea sunt multe de reproșat noii serii dar e loc de mai bine pentru că nu puteți găsi laptopul perfect în acest buget.

Nu sunt multe laptopuri ca acesta și chiar recomand cele cu SSD pentru că pornesc mai rapid și viteza de copiere a datelor e superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele pentru laptopuri sunt diferite de cele pentru desktopuri și se vede la scorul de performanță, însă și consumul de energie e mult mai diferit. Astfel, că că un procesor ca Ryzen 3 2200U nu se va încălzi atât de mult și nu necesită un sistem de răcire ca și cel de la modele de gaming (cu două ventilatoare).

Se poate viziona filmul favorit chiar și pe ecranul laptopului deoarece e mai bun decât cel din generație precedentă.

Păreri pro și contra

Laptopul arată foarte bine aveți porturi USB 3.1, tehnologie WiFi Dual Band, placă de rețea Gigabit, o baterie bună și un ecran FullHD. Autonomia de lucru e generoasă însă nu poate fi comparată cu cea a ultraportabilelor. Trebuie să apreciem performanțele procesorului care are o placă video integrată interesantă, pentru că poate rula chiar și jocuri 3D. Totuși, o placă video dedicată se descurcă mai bine pentru că are memorie video proprie. Generațiile mai noi de laptopuri au memorie cu frecvență mai mare, însă memoria de 2666MHz e doar pe laptopurile de gaming.

HP 15-db0049nq are un singur minus în opinia mea, greutatea laptopului e cam mare pentru o generație atât de nouă. Evident, instalare oricărei aplicații durează pentru că laptopul are SSD și sistemul de operare se va instala în câteva minute dacă folosiți un stick USB 3.0.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu