Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-db0033nq, laptop cu noua generație AMD – Ryzen 3

HP 15-db0033nq îl recomand oricui în special că vine cu capacitate mare de stocare și mediu de stocare rapid – SSD. Tot mai multe laptopuri au SSD instalat pentru că are o viteză de citire mult mai mare decât un HDD, însă să nu neglijăm nici viteza de scriere superioară. Un laptop cu AMD Ryzen e o alegere inspirată însă nu sunt foarte multe procesoare, mai avem Ryzen 5 pe laptopuri ceva mai scumpe. Placa video integrată e satisfăcătoare pentru taskuri simple, însă când vine vorba de jocuri avem nevoie de o placă video ca Radeon 530 de 2GB.

Laptopuri cu procesoare AMD sunt tot mai numeroase și sunt curios dacă în 2019 vom vedea și procesoare care pot concura cu variantele de gaming de la Intel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Componentele sunt foarte importante atunci când vreți să cumpărați un laptop, că doar nu vreți doar să vă uitați la el. E bine să nu fie cel mai ieftin model de pe piață pentru că-l veți folosi mulți ani. CPU-ul Ryzen 3 2200U e destul de popular pentru că are un scor de performanță foarte bun și e prezent și pe laptopurilor altor branduri.

Dacă îl veți compara cu alte laptopuri disponibile, veți observa că sunt foarte puține cu HDD și SSD. Recomand să instalați sistemul operare  și aplicațiile pe SSD pentru că vor porni mai rapid, iar pe hard disc stocați fișiere media, kiturile de programe sau jocuri.

Păreri pro și contra

Dotările sunt foarte bune pe acesta, sistemul audio oferă o sonorizare bună, arată foarte bine, prețul e unul competitiv, poate rula multe titluri și e fiabil. Un ecran Full HD oferă un scris mai detaliat și imagini mai clare, deoarece sunt prezențe mai mulți pixeli pentru aceeași diagonală. Nu ar avea sens ecrane 4K pe laptopuri atât de mici pentru că și hardware-ul trebuie să fie unul conform.

HP 15-db0033nq are o autonomie de lucru ca multe alte laptopuri, doar că noile procesoare sunt mai eficiente. Din păcate, nu e la fel de portabil ca și alte serii, însă nu vă va deranja cât timp îl veți ține pe birou.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu