Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-db0013nq, laptop cu grafică Vega 8

Laptopul din imaginea e jos se numește HP 15-db0013nq și poate că numele nu vă spune prea multe, însă reiese mărimea ecranului – 15 inci. Cele mai multe configurații disponibile oferă procesoare Intel, însă eu aș recomanda și pe cele cu Ryzen-uri deoarece oferă performanțe similare sau chiar mai bune pentru acel buget. Dotările laptopului sunt aceleași ca și pe variantele alternative, iar greutatea redusă e un plus pentru utilizatorii care vor să-l ia la locul de muncă sau la facultate.

Dacă varianta de jos nu vi se pare suficient de performantă ori portabilă atunci ar trebui să încercații serii ceva mai avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Placa video Vega 8 nu e atât de cunoscută pentru că nu e dedicată, ci e integrată. E bine să aveți 8GB de RAM atunci când avem doar placa video din procesor, iar pentru gaming e recomanda mai mult (16GB). Laptopul are la interior un sistem audio modest care poate ține locul unor boxe dar nu și dacă vă doriți bass când ascultați muzică sau vizionați un film.

Laptopul nu prea are nevoie de periferice cum se întâmplă în cazul unui PC, însă asta nu înseamnă că nu ar fi bun un mouse, un router wireless sau altele.

Păreri pro și contra

Oferă dotări foarte bune, performanțe excelente pentru acest buget, caracteristici speciale interesante, spațiu de stocare suficient și un preț destul de mic. Înlocuiește cu succes un PC sau laptop vechi și chiar nu prea aveți ce să-i reproșați în acest preț, dar e loc de mai bine pe partea de construcție. Mă refer la faptul că nu e precum ultrabookurile noi care au o grosime ceva mai mică și o carcasă metalică. Fiabilitatea e una superioară pentru că discutăm de un brand experimentat și de o generație nouă.

HP 15-db0013nq se poate lăuda cu o baterie destul de avansată care oferă o autonomie bună și scade atunci când solicitați mai mult placa video ori procesorul. Conectivitatea e foarte bună la aceste laptopuri și fac referire atât la porturi, cât și tehnologii fără fir.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu