HP 15-da2021nq, laptop cu i5-10210U şi Intel UHD

HP 15-da2021nq e un laptop din categoria office echipat cu procesor i5-10210U şi cip grafic Intel UHD. Acest procesor e unul performant echipat cu 4 nuclee aşa încât să scoată 6547 puncte la benchmark.
Cu acest notebook PC puteţi viziona filme, asculta muzică şi juca League of Legends sau alte jocuri care nu consumă multe resurse.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop unic ca aspect şi care e destul de performant. Culoarea e una bordo, producătorul menţionând că e „berry mauve”.


Pro: Modelul HP 15-da2021nq este echipat cu procesor i5 quad core aşa încât să facă faţă celor mai solicitante sarcini office.
Ecranul e unul foarte clar deoarece are rezoluţie 1920×1080 pixeli, panou IPS şi strat anti-glare.
Memoria RAM standard e de 8GB, iar stocarea se realizează pe SSD de 256GB.
Stă bine pe partea de porturi deoarece are 4 USB, 1 HDMI, LAN, wireless şi bluetooth.
Portabilitatea e una foarte bune având o greutate de 1,9kg şi o baterie care poate să ţină şi 10 ore.

Contra: Capacitatea de stocare e cam mică, iar din această cauză ar fi bine să folosiţi şi un hard extern.
Ca în cazul a 99% din laptopurile moderne nici acesta nu are unitate optică, dar în schimb are o multitudine de porturi.
Nu vine cu sistem de operare preinstalat, iar din această cauză vă recomand să instalaţi Windows 10 Home de pe un stick USB bootabil. Nu are rost să instalaţi Windows 7 sau alte tâmpenii deoarece nu vor rula cum trebuie.

Concluzie: Laptopul de faţă e unul potrivit pentru şcoală sau lucru dacă vreţi ceva performant şi durabil. Având o configuraţie foarte bună acest model va fi utilizabil vreo 7-8 ani… poate şi mai mult.
Despre producătorul HP trebuie scris că e una dintre cele mai bune alegeri când vine vorba despre un laptop business ori pentru acasă.

Te-ar mai putea interesa