HP 15-da1004nq, laptop ușor și performant

Laptopurile HP sunt diferite de cele ale altor branduri și veți observa că raportul preț/performanță e foarte bun. Modelul HP 15-da1004nq e perfect pentru cei care vor un model office cu capabilități multimedia. Totuși, laptopul arată mai bine în realitate decât în pozele de prezentare. La interior găsim un procesor din generația a 8-a care e construit pentru taskuri simple, de aceea are terminația U. Componentele sunt foarte importante atunci când vreți să renunțați la PC sau poate vă doriți o autonomie mare.

Laptopul e ușor pentru că are o greutate mult sub cea a altor laptopuri, mai precis are 1.77 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E vorba de noul procesor Core i5 8265U care are o frecvență de lucru bună și o placă video satisfăcătoare. Laptopul acesta poate fi folosit pentru a rula orice tip de fișier video, pentru că aveți și suportul meda de la Windows 10. Nu recomand alt sistem de operare pentru doar acesta poate fi instalat, deoarece e un hardware nou. Ecranul FullHD e unul bun pentru că are suprafață anti-reflexivă, deci se poate lucra chiar în spații deschise fără ca lumina să se reflecte din el.

Păreri pro și contra

Porturile acestui laptop sunt destul de numeroase chiar dacă are și acea unitate optică în partea din dreapta. Sunt utilizatori care încă mai folosesc discuri, însă prin intermediul porturilor USB 3.1, datele se transferă mult mai rapid. Durata de viață a bateriei depinde și de cum folosiți laptopul, dar și de setările făcute. Nu mai e necesară o cameră web, mouse, adaptor WiFi, boxe sau alte periferice, pentru că le are integrate. Memoria RAM e la o frecvență mare și capacitatea ei e de ajuns pentru acest tip de laptop. Dacă spațiul de stocare ar fi o problemă se poate alege un serviciu de stocare în cloud ori un hard extern.

HP 15-da1004nq nu e cel mai grozav laptopuri pentru jocuri, însă sunt jocuri care nu cer multe resurse hardware sau poate că sunteți mulțumiți să le jucați la detalii minime. Seria Omen are sistem de răcire mai bun, astfel că laptopul nu se va încălzi mult după multe ore de gaming.

Te-ar mai putea interesa