HP 15-da0193nq, model cu SSD de 256GB

Laptopul HP 15-da0193nq are componente interesante pentru acest buget iar aici mă refer la procesorul Core i3, memoria RAM de 8GB și ca stocare vi se oferă un SSD. Am menționat că are o capacitate de stocare nu foarte mare și poate fi înlocuit cu altul mai mare, dar trebuie respectat formatul sau poate vă doriți unul SATA. Plăcile de bază noi au suport pentru SSD M.2 și instalarea acestuia durează foarte puțin pentru că se fixează doar cu un singur șurub.

Din poza de jos se vede că are același design ca și restul iar greutatea sa e una scăzută pentru un un laptop de 15 inci, adică are doar 1.7 kg. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Multitaskingul e foarte bun și la astfel de laptopuri, iar voi nu aveți nevoie de mai mult, doar laptopurile de gaming au nevoie de 16GB RAM. E echipat cu cea mai accesibilă placă video dedicată și e mult mai performantă decât cea integrată. Chiar și configurațiile cu Ryzen 3 și 5 sunt o alegere multimedia interesantă datorită prețului, dar depinde și de preferințele voastre. Nu prea am ce să-i reproșez, dar e loc de mai bine dacă e să-l comparăm cu variante mai scumpe sau poate că v-ar fi plăcut o altă culoare.

Păreri pro și contra

Noua generație de laptopuri de la acest brand are un design compact, hardware actualizat, porturi noi și un preț atractiv. Nu trebuie să uităm nici de restul dotărilor, deoarece acum avem un ecran cu rezoluție mai mare și bateria promite o autonomie mare. Bineînțeles, autonomia unui laptop depinde și de stilul fiecărui utilizator, adică cum va fi folosit laptopul. S-a renunțat la unitatea optică pentru că nu se mai folosesc discuri și instalarea durează mai puțin de pe un stick, plus că acest format e mult mai portabil.

HP 15-da0193nq nu trebuie upgradat cu anumite componente (SSD sau memorie RAM), deoarece se mișcă excelent cu Windows 10 și poate că nu obișnuiți să stocați multe fișiere pe el. Multă informație e stocată pe internet și nu trebuie ținută pe laptop, iar serviciile de cloud își fac treaba destul de bine.

Te-ar mai putea interesa