HP 15-da0192nq, laptop ieftin cu procesor Core i3

Laptopul HP 15-da0192nq e cel mai performant în acest buget pentru că are acel Core i3 Acest procesor Dual Core e perfect pentru taskuri zilnice și are o placă video integrată bună pentru a reda conținut potrivit. E un laptop robust dar pentru a fi transportat mai ușor recomand o geantă și un mouse wireless, așa scăpați de cabluri. Conectarea perifericelor se face cu ajutorul unui adaptor USB sau chiar prin intermediul tehnologiei bluetooth (depinde de periferic).

Reprezintă o alegere foarte bună dacă nu vă interesează un laptop mult mai scump sau nu aveți anumite preferințe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul face parte din generația nouă Kaby Lake și nu e nevoie de mai multe nuclee, modelul fiind Core i3 7020U. Placa grafică e una populară pentru că e prezentă pe multe laptopuri – HD Graphics 620, dar mai poate fi și una suplimentară cu memorie dedicată.

Configurația actuală e satisfăcătoare, însă se pot face îmbunătățiri în acest sens pentru mai mult spațiu. Poate că nu cel mai subțire model, însă în anumite privințe chiar excelează și vorbim de un brand cu experiență.

Păreri pro și contra

Greutatea a scăzut destul de mult la noile laptopuri – 1.77 kg, autonomie bună pentru uz office, porturi USB 3.1, e echipat cu un SSD rapid și un procesor performant. Nu aveți nevoie e mai mult pentru că nu e conceput pentru gaming, ci doar pentru navigare web, redare media și aplicații. Construcția laptopului a scăzut semnificativ pentru că s-a renunțat la unitatea optică, iar cine are nevoie de ea poate alege una externă. SSD-ul inclus e unul de tip M.2 care poate fi înlocuit dacă se dorește o capacitate mai mare pe viitor, dar și un hard extern ar fi o soluție.

Bateria se încarcă destul de rapid, astfel laptopul e perfect pentru drumeții sau să-l luați cu voi la lucru. HP 15-da0192nq arată la fel ca și restul și producătorul nu a ales o altă culoare, ci a preferat tot acel Jet Black. Conectivitatea e un punct foarte al celor mai multor laptopuri și noile generații au tehnologii puțin mai avansate.

Te-ar mai putea interesa