HP 15-da0181nq, laptop cu Celeron N4000 şi SSD

Modelul HP 15-da0181nq e unul apărut de curând pe piaţă şi e verianta mai „dotată” a acestuia întrucât are SSD. În acest fel beneficiem de un aparat care nu doar arată bine, ci care e şi foarte sprinten. Procesorul din dotare e unul dual core şi are performanţe similare cu ale unui Pentium din generaţiile anterioare.

Laptopul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un dispozitiv care e perfect la sarcini office şi business. Aspectul e unul minimal şi denotă o construcţie robustă.

HP 15 db0048nq

Păreri pro şi contra

HP 15-da0181nq e un model cu procesor Celeron N4000 care e dual core şi cu cip grafic Intel HD.
E perfect pentru segmentul business întrucât vine cu unitate optică de tipul DVD-RW. Un alt lucru care-l face bun pe post de laptop de firmă e că e realizat din materiale durabile.
Ecranul chiar dacă are doar rezoluţie HD vine cu panel VA care e superior celora TN. În felul acesta puteţi să-l folosiţi şi la filme sau sarcini multimedia.
La capitolul memorie vine cu 4GB RAM, dar este o capacitate care nu poate fi mărită. În felul acesta avem o capacitate decentă, iar referitor la spaţiul de stocare e de 256GB pe Solid State Drive.
În opinia mea stă formidabil pe partea de porturi deoarece vorbim despre 3 porturi USB, HDMI, LAN Gigabit şi wireless ac. La el puteţi conecta şi un mouse bluetooth deoarece e dotat şi cu bluetooth.
Portabilitatea aparatului e una ok întrucât vorbim despre o greutate de circa 1,8kg şi o autonomie a bateriei de circa 13 ore… conform producătorului.

Un notebook PC precum acesta e perfect pentru persoanele interesate de ceva funcţional, cu productivitate sporită şi performanţe decente.
Un singur dezavantaj ar fi că nu vine cu Windows preinstalat, iar din cauza aceasta recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB 3.0.
În ziua de azi pentru a sta pe Internet nu ai nevoie de un laptop mai performant, iar acesta se adresează persoanelor care navighează pe net ori editează documente Office.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu