HP 15-da0180nq, laptop roşu cu Celeron N4000

HP 15-da0180nq e un laptop special din punct de vedere al aspectului precum şi al caracteristicilor. E dotat cu procesor N4000 de tip dual core, iar carcasa exterioară e una roşie. Datorită acestor caracteristici e considerat un laptop pentru sarcini office, adică pentru cei interesaţi de ceva pentru editat documente, vizionat filme HD şi ascultat muzică. Procesorul e suficient de puternic pentru a a vedea filme la calitate HD precum şi pentru jocuri nu prea complexe.

Dacă sunteţi interesaţi de acest model atunci trebuie ştiut că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un dispozitiv aspectiv şi care vine cu o portabilitate excepţinală (producătorul precizează o autonomie de 13 ore şi o greutate de circa 2kg).


Păreri pro şi contra

Dacă vă interesează un laptop de 15 inci atunci acest HP 15-da0180nq ar fi recomandarea mea. Ecranul are panel VA, iar rezoluţia e HD (1366×768 pixeli).
Procesorul fiind un Celeron N4000 cu două nuclee e unul care are performanţe similare unui Pentium din generaţiile anterioare.
Memoria RAM e una suficientă de 4GB tip DDR4, iar dacă vreţi să adăugaţi mai mult atunci trebuie ştiut că nu se poate. Puteţi face laptopul mai rapid prin adăugarea unui SSD.
Dacă e să vorbim despre conectică atunci la acest capitol stă foarte bine, mai exact vorbim despre 3 porturi USB, HDMI şi LAN Gigabit. Notebook-ul se poate conecta la Internet şi fără fir prin intermediul wireless ac, acesta fiind un standard mai rapid.
Puteţi folosi laptopul şi în sarcini business întrucât are unitate optică de tip DVD RW. Prin intermediul acesteia puteţi instala sistemul de operare ori diverse aplicaţii.

Acest model e unul avansat tehnologic cu diferite lucruri utile şi disponibil la un cost redus. În felul acesta primim calitate la un cost accesibil.
Întrucât nu vine cu OS eu vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un DVD sau stick USB.
Sunt de părere că un astfel de notebook PC e pentru persoanele interesate de ceva durabil/fiabil. Datorită configuraţiei sale cred că va avea o durată de viaţă de cel puţin 10 ani.

Lasă un comentariu