HP 15-da0178nq, laptop office cu Celeron N4000

Modelul HP 15-da0178nq e unul dotat cu procesor Celeron N4000 dual core. Din această cauză laptopul poate fi utilizat la sarcini office, performanţele procesorului fiind unele similare unui Pentium din generaţiile anterioare.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are şi o portabilitate ok. Designul e unul caracteristic seriei HP 15.


Păreri pro şi contra

Acest laptop e unul cu ecran de 15,6 inci care are rezoluţie 1366×768 pixeli. Din această cauză aparatul e unul care poate fi utilizat cu succes la filme HD. Ar trebui menţionat că panelul e unul VA, având o calitate superioară TN.
Memoria RAM standard e de 4GB şi din păcate nu se poate adăuga mai mult. În opinia mea nu e nevoie de mai mult de 4GB la un notebook PC office.
Stocarea se realizează pe HDD, având o capacitate de 1TB. Pentru un plus de performanţă puteţi să-l înlocuiţi cu un SSD (există această alternativă cu SSD).
Având o greutate de 2kg zic că are o portabilitate ok, iar producătorul menţionează o autonomie a bateriei de 13 ore.
La partea de conectivitate stă destul de bine pentru că vorbim despre un aparat cu 3 USB-uri, HDMI şi LAN Gigabit. Se poate conecta la net şi prin wireless de tip ac.
Din păcate nu are cip grafic cu memorie dedicată, dar totuşi vorbim de ceva calitativ – Intel UHD 600.

Laptopurile celor de la HP beneficiază de o fiabilitate foarte bună. Acest lucru se datorează în special faptului că ei se adresează în special firmelor şi cu toţii ştim că tehnica pentru firme este exploatată la maxim şi de aceea e făcută să reziste.
Modelul acesta ar putea fi un cadou excelent pentru un copil în cazul în care are nevoie de aşa ceva pentru la şcoală. Performanţele sunt foarte bun, iar sistemul de operare Windows 10 o să ruleze fluent, precum şi diversele programe pentru la şcoală (Microsoft Office, Visual Studio, Photoshop etc).

Lasă un comentariu