HP 15-da0177nq, laptop alb la preț foarte bun

Acest model HP 15-da0177nq are un procesor interesant numit Intel N4000 care are două nuclee și nu patru nuclee cum am văzut pe anumite modele, de aceea și prețul e puțin mai bun. De multe ori nu e nevoie de un hardware foarte scump dacă vă doriți un gadget doar pentru navigare web și aplicații office. Trebuie să alegeți Windows 10 pentru acesta deoarece oferă driverele necesare și puteți folosi programele preferate. Porturile sunt aranjate bine pentru ca voi să puteți folosi un mouse cu ușurință și să nu vă deranjeze cablurile de lângă el.

Nu e în totalitate pe alb pentru că rama ecranului trebuie să fie neagră cum e în multe cazuri și așa parcă arată mai bine. Tastatura e destul de vizibilă chiar și seara târziu și nu are nevoie de iluminare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate că nu are cel mai grozav procesor, însă noile generații chiar impresionează și nu e nevoie de procesoare avansate că doar nu vă jucați jocuri. Procesoarele mai accesibile consumă foarte puțină energie, motiv pentru care autonomia e generoasă. În acest sens, ajută foarte mult și setările pe care le veți face. Placa video de pe acesta e una integrată, motiv pentru care nu are memorie video dedicată.

Păreri pro și contra

Avem un ecran cu panou VA care oferă culori plăcute și o rezoluție modestă – 1366 cu 768 pixeli. Bateria sa oferă o autonomie generoasă, însă acea autonomie o puteți atinge doar în anumite condiții. Configurația e una accesibilă și care suportă câteva modificări în caz că vă doriți performanțe diferite în viitor. Se poate schimba hardul cu un SSD la fel de mare pentru că prețurile la aceste componente sunt destul de mici. Nu cred că ar avea sens să puneți mai multă memorie RAM pentru că sistemul de operare nu are nevoie de mai mult.

HP 15-da0177nq oferă toate dotările de care aveți nevoie dar și o configurație care e eficientă în taskuri zilnice. Acesta e perfect pentru home entertainment, adică puteți rula filmele preferate și la rezoluție 1080p dacă aveți un televizor și un cablu HDMI.

Te-ar mai putea interesa