HP 15-da0176nq, laptop ieftin cu Intel Celeron N4000

Laptopul HP 15-da0176nq are un procesor din serie destul de nouă și care impresionează la capitolul office. Nu aveți nevoie de un laptop scump dacă îl veți folosi strict pentru navigare pe web și aplicații. Sunt disponibile diverse configurații, iar cea de la modelul de jos e cea mai accesibilă, doar că mai pot fi variante și cu Windows preinstalat sau cu design pe alb. Acesta poate fi transportat cu ușurință pentru că e compact și ușor, însă mai e de lucru la design dacă dorește să se compare cu ultraportabilele.

Arată ca multe alte modele doar că la interior sunt diferențe, iar ecranul la acesta e cel clasic dar cu panou VA (culori mai bogate și contrast bun). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Celeron N4000 e un Dual Core interesant și sunt variante chiar și cu 4 nuclee dar diferențele de performanță sunt mici. Laptopurile scumpe pot avea procesoare Core i3 sau Core i5, însă nu cred că vă vor fi mai de folos în special dacă nu faceți ceva deosebit pe el (jocuri, aplicații 3D, editări).

Păreri pro și contra

Procesorul și placa sa video pot reda chiar și filme de calitate, nu e nevoie de o placă video dedicată. Ecranul oferă o imagine destul de clară și puteți alege conținut 720p la cea mai bună calitate, însă eu aș recomanda un ecran mai mare dacă vreți să stați pe canapea sau pe un fotoliu. Puteți economisi destul de mult spațiu pe birou cu un laptop și nu sunt necesare periferice pentru că sunt integrate destul de multe într-un astfel de gadget. Vă puteți conecta fără fir la un router, nu aveți nevoie de boxe, cameră web, monitor sau microfon.

HP 15-da0176nq oferă o configurație eficientă pentru acest buget și dotările chiar nu lipsesc, avem cele mai importante porturi, unitate optică în caz că aveți sistem de operare pe disc, tehnologii fără fir și altele. Nu cred că v-ar fi fost de folos un ecran 1080p dacă vă uitați pe televizor la filme, eventual alegeți un cablu HDMI pentru a conecta laptopul la acel TV.

Te-ar mai putea interesa