HP 15-da0169nq, laptop office cu ecran FullHD și SSD

Laptopul HP 15-da0169nq face parte dintr-un segment foarte popular – office. Aceste modele nu sunt echipate cu plăci video foarte performante pentru că utilizatorii nu vor rula jocuri, dar pot viziona conținut video 720p și 1080p. Dacă nu sunteți mulțumiți de mărimea ecranului, cu ajutorul unui cablu HDMI se poate conecta un monitor mai mare sau televizor. Laptopul e un gadget portabil care poate fi folosit ca player media și la care puteți conecta mai orice periferic.

Aceste laptopuri sunt ideale pentru sarcini zilnice și nu numai, pentru că unele pot avea și placă video dedicată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Chiar dacă discutăm de o generație mai nouă de procesoare, veți vedea că placa video integrată e relativ aceeași, dar nici nu veți avea nevoie de mai mult. Ecranul e destul de simplu în sensul că are un panou TN, iar rezoluția a suferit modificări în sensul că e mai mare.

Trebuie apreciat că are SSD însă nu e cel mai mare care-l puteți vedea pe un laptop. Îl puteți înlocui oricând cu unul mult mai mare dacă considerați util upgrade-ul.

Păreri pro și contra

Noul Intel Core i3 e mult mai performant deoarece face parte din cea mai recentă serie și nici nu aveți nevoie de mai mult. Greutatea laptopurilor a scăzut și consider că ar trebui să evitați pe cele grele sau care arată ca modele clasice. Arată bine, suprafața laptopului e plăcută la atingere și nu atrage praf ori amprente cum am văzut la cele lucioase. Autonomia acestui laptop e destul de mare și depinde cum îl veți folosi: ce setări faceți, cât solicitați procesorul și placa video.

HP 15-da0169nq costă atât de puțin pentru că producător a ales să pună doar Free DOS pe acesta, astfel că utilizatorul trebuie să pună Windows 10 pe el de pe un stick sau hard extern. Instalarea nu va dura mult pentru că are SSD și interfață USB 3.1. Dacă laptopul ar fi fost mai subțire, atunci nu ar fi venit cu conectorul LAN, iar voi poate că ați fi avut nevoie de el.

Te-ar mai putea interesa