HP 15-da0168nq, laptop cu Core i3 și SSD mare

Laptopul HP 15-da0168nq are un hardware avansat care e compus din următoarele componente: Core i3 Kaby Lake, memorie de 8GB și SSD cu capacitate de stocare de 256GB. Acesta se mișcă excelent cu aceste componente și chiar nu e nevoie de nici o îmbunătățire pe viitor, dar poate v-ar trebui o capacitate de stocare mai mare. Prețurile acestor medii de stocare a scăzut semnificativ astfel că acum vă puteți permite chiar și variante mai mari decât cea instalată. Prețul ceva mai bun se datorează lipsei Windowsului și recomand versiunea Windows 10 pentru un hardware nou.

Construcția laptopului e aceeași și doar componentele sunt diferite de la un model la altul. Poate că din poza de jos nu se vede dar acest model e echipat cu unitate optică, în caz că vreți să folosiți discurile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopul e plăcut din multe puncte de vedere și e perfect pentru cei care nu vor un model colorat, ci e de ajuns unul clasic pe negru. Bineînțeles, aș alege un mouse wireless pentru el pentru că unul cu fir nu ar arăta atât de bine pe lângă un gadget portabil. Placa video a acestui laptop e una integrată și o găsiți la procesor, doar că aceasta nu are memorie dedicată ca una de la Nvidia.

Păreri pro și contra

E echipat cu o placă de rețea performantă, avem porturi USB 3.1, ecranul oferă o rezoluție mare, nu necesită nici un upgrade și totul va porni rapid pe el. Puteți pune Windows 10 destul de rapid pe el dacă aveți o memorie USB 3.0 sau de pe cea cu care vine, în caz că alegeți să cumpărați unul. Această serie se laudă cu o autonomie generoasă dar care poate fi obținută doar în anumite condiții și e irelevantă atunci când lucrați la birou.

HP 15-da0168nq oferă performanțe decente și nu îl recomand pentru jocuri, modelele de gaming costă peste 2000 lei și fac parte din seria Omen. Nu are sens un laptop foarte performant dacă taskurile zilnice sunt banale și nu vă folosiți de placa video.

Te-ar mai putea interesa