HP 15-da0126nq, laptop negru cu Microsoft Windows 10

Sunt serii accesibile și sunt serii mai scumpe care oferă configurații office mult mei performante. HP 15-da0126nq face parte dintr-o serie accesibilă, însă veți vedea că are o configurație bună pentru sarcini zilnice și în plus vine oferă un software licențiat – Microsoft Windows 10. Laptopurile negre au rămas la fel de populare pentru că nu au suprafețe lucioase care să lase amprente. Dimensiunile laptopului puteau fi mai mici pentru ca să-l transportați mai ușor, cum am văzut și la serii diferite.

Poate că din poza de jos nu se observă, dar aveți unitate optică pe partea opusă și construcția e destul de subțire, motiv pentru care porturile au fost puse mai în spate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Unele laptopuri au procesoare Core i5, iar altele cum e cel de sus au Core i7 varianta U. Acesta e cunoscut pentru eficiența sa și performanțele sunt lăudabile deoarece are 4 nuclee. V-aș recomanda să puteți memorie suplimentară, iar 8GB mi se pare de ajuns pentru un laptop office.

Placa grafică GeForce MX130 se descurcă bine în multe situații și poate rula anumite jocuri, dacă vă plictisiți și nu știți ce să mai faceți pe el. Recomand folosirea unui stick USB 3.0 pentru a transporta diverse fișiere și transferul lor durează puțin. Beneficiați de o placă de rețea Gigabit pentru ca voi să puteți alege un abonament mai scump la internet.

Păreri pro și contra

Are un aspect plăcut pe negru care o să vă placă și vouă, iar alături de acesta s-ar potrivi un mouse fără fir mai compact. Pentru aplicații, conținut video de calitate sau jocuri aveți placa video GeForce MX130. Când nu faceți mare lucru pe el, se folosește doar de pe placa video Intel, astfel și autonomia de lucru va fi mare. E bine să aveți un laptop cu Windows 10 preinstalat pentru că aveți un software cu licență, iar voi oricum nu veți instala altul.

HP 15-da0126nq oferă o autonomie mare, dar ea scade mult atunci când folosiți placa video dedicată. Când solicitați mai mult configurația, crește și consumul componentelor. Laptopurile de gaming au acea mai mică autonomie și e de înțeles pentru că au alte componente.

Te-ar mai putea interesa