Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-da0119nq, laptop cu i7-7500U și GeForce MX130

HP 15-da0119nq e echipat cu cele mai bune componente și chiar nu veți găsi unul mai bun decât acesta, pentru că e vorba de un i7. Acesta va oferi performanțe maxime datorită memoriei de 8GB și nici nu aș alege laptopuri cu 4GB, pentru că ulterior trebuie upgradate. În plus vi se oferă și o placă video ca GeForce MX130 care poate rula foarte bine jocuri 3D și conținut video 1080p (chiar și pe un ecran extern). Componentele sunt foarte importate când alegeți un laptop și e mai puțin relevant felul cum arată. Oricum, are un design simplu și plăcut pe un negru clasic care nu lasă multă amprente.

Pentru un astfel de preț, chiar oferă un hardware bun și dotările sunt și ele interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Procesoarele office nu au atât de multe nuclee ca și cele pentru taskuri mai dificile, iar aici mă refer la cele HQ. Nici nu aveți pentru ce să cheltuiți atât de mult dacă îl folosiți doar pentru navigare web, aplicații office și redare media. Ecranul HD Ready oferă o calitate bună și doar dacă vreți să cheltuiți mai mult, puteți avea unul Full HD, dar atunci e vorba de o serie diferită.

Memoria RAM a acestui gadget e satisfăcătoare ca și spațiul de stocare – 1TB. Acesta e oferit de un SSD și vă puteți hotărî să luați unul pe viitor dacă se mai ieftinesc cele de 512GB.

Păreri pro și contra

Face parte dintr-o generație mai nouă, motiv pentru care sunt componente de ultimă generație și construcția chiar a scăzut, astfel că laptopul are numai 2 kg. Deci e ușor de transportat și unitatea optică a rămas, dacă o veți folosi. Sunt porturi USB 3.1 care sunt rapide și dacă nu vă place cablul de rețea, conectați-vă fără fir prin tehnologia WiFi ac.

HP 15-da0119nq impresionează chiar și la autonomie, pentru că acea baterie oferă o durată de viață mult peste medie. Poate că nu vă veți folosi de ea, însă e bine să o aveți când se ia curentul sau vreți să luați laptopul în concediu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu