Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-da0101nq, model cu i5-7200U și GeForce MX110

Pentru cei interesați de un laptop accesibil recomand modelul HP 15-da0101nq. Acesta se prezintă bine din punct de vedere vizual, dar și al facilităților oferite. Nu trebuie să vă deranjeze faptul că vine cu un procesor din generația Kaby Lake deoarece i5-7200U e un procesor foarte rapid și economic în același timp (consumul de curent e unul minimal).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un dispozitiv modern, performant și economic. Trebuie să vă gândiți la faptul că acest laptop are o greutate de circa 2kg și o baterie care ține și 13 ore… după cum precizează producătorul.


Avantaje

Modelul HP 15-da0101nq e unul prezent pe piață de curând și se evidențiază cu portabilitatea foarte bună. Acest lucru se datorează în principal faptului că e un model premium. Autonomia de 13 ore depinde foarte mult de ce faceți pe laptop, iar greutatea poate fi scăzută dacă înlocuiți hardul cu un SSD. Portabilitatea e excelentă prin prisma autonomiei mai sus amintite și a faptului că greutatea e de 2kg.
Procesorul care echipează acest model e un i5 model 7200U cu 2 nuclee.
În jocuri e ajutat de cipul grafic GeForce MX110. Această placă video cu 2GB memorie dedicată e una mai bună decât una de la AMD. De asemena trebuie știut că acest laptop nu e unul special pentru jocuri.
Sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick USB, dar și de pe DVD deoarece e dotat cu o astfel de unitate optică.

Dezavantaje

Nu e dotat cu SSD, dar poate fi instalat în locul hardului ori a unității optice. În acest fel o să faceți laptopul mai rapid și cu o greutate ceva mai mică.

Concluzii

Pe piață o să întâlniți multiple laptopuri, dar acesta e unul numai bun pentru cei interesați de ceva solid cu performanțe ok și cu fiabilitate crescută. Ca brand, HP e înaintea Asus, Acer și Lenovo deoarece face aparatură mai calitativă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu