HP 15-da0068nq, laptop premium cu i5-8250U

Modelul HP 15-da0068nq e unul pentru sarcini office-multimedia dacă vă interesează ceva durabil și care să poată fi utilizat din prima.
Procesorul i5 quad core e unul ajutat de placa video GeForce MX110, iar în acest fel o să aveți fluență în sarcini de editare ori care necesită putere de procesare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat avansat din punct de vedere tehnic și care arată bine. Din imaginea alăturată se poate observa că designul e unul similar cu cel al restului laptopurilor 15-da. Adică are un design minimal și sobru.


Pro

Laptopul HP 15-da0068nq e unul dotat cu procesor i5-8250U care are nuclee, iar din această cauză este echivalentul unui i5 desktop.
Placa video e una cu memorie video dedicată, adică un Nvidia GeForce MX110 cu 2GB memorie video.
Ecranul nu doar că are rezoluție 1920×1080 pixeli, dar e și clar și cu unghiuri de vizualizare ok. Pentru ca lumina să nu se reflecte are strat anti-glare.
La capitolul memorie stă foarte bine deoarece are 8GB memorie RAM și un hard de 1TB. Dacă vreți să-l faceți mai rapid atunci puteți să instalați un SSD.
Pe partea de conectivitate totul este bine deoarece are wireless ac, Gigabit LAN, bluetooth, 3 USB-uri și HDMI.
Portabilitatea e una excelentă, mai exact vorbim despre o baterie care poate ține până în 13 ore și o greutate de circa 2kg. Încărcare ala jumătate a laptopului durează undeva la 45 minute prin intermediul facilității HP Fast Charge.

Contra

Prezența sistemului de operare adaugă un plus de câteva sute de la la prețul dispozitivului.
Era interesant dacă avea SSD, dar o astfel de componentă se poate monta.

Concluzie

Modelul acesta e pentru cei care vor un laptop performant pentru diverse sarcini. E util pentru acasă, dar și la lucru (în mediul business). Există și alternative cu plăci video Radeon, dar eu consider că cele de la Nvidia sunt mai bune prin faptul că au drivere mai bune.

Te-ar mai putea interesa