HP 15-da0048nq, notebook cu GeForce MX110 și i5-8250U

Laptopul HP 15-da0048nq e unul de generație nouă dotat cu procesor i5 quad core, 8 GB memorie RAM și SSD de 256GB. E un model de 15,6 inci al cărui ecran are rezoluție Full HD și strat anti glare.
Un astfel de laptop e numai bun pentru sarcini multimedia acasă ori la lucru. Se va putea vedea mai bine din imaginea de mai jos că are un aspect economic și robust în aceleași timp. Din punct de vedere estetic nu se evidențiază cu nimic spre deosebire de alte modele.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar care e dotat cu tehnologie la zi… a anului 2018.


Beneficii

Modelul de față e numai bun pentru multimedia deoarece ecranul e unul de 15 inci cu rezoluție FHD. Precum restul monitoarelor de pe laptopurile HP și acesta oferă unghiuri de vizualizare decente. Iar, lumina nu se va reflecta deoarece ecranul e unul anti-glare.
Printre multitudinea de porturi se numără HDMI, 3 USB-uri, LAN Gigabit și wireless ac. De asemenea acest laptop e unul dotat cu bluetooth așa încât să puteți conecta dispozitive care au acest fel de comunicare.
Portabilitatea unui astfel de aparat e foarte bună deoarece vine cu o greutate de 1,7 kg și o baterie care poate să țină și 10 ore… în funcție de ce faceți pe el.

Dezavantaje

Nu are procesor i7. Un astfel de procesor ar fi fost ceva mai performant decât un procesor i5 întrucât i7 e topul de gamă.
Nu ar fi fost rău dacă ar fi avut panel IPS întrucât acesta ar fi oferit unghiuri de vizualizare perfecte.

Concluzie

Modelul HP 15-da0048nq e unul de top pentru sarcini office sau multimedia. Poate fi utilizat acasă ori la lucru.
Având componente de generație nouă și diverse caracteristici putem spune că nu e necesar să-i puneți mai mulți RAMi sau un hard mai capacitiv.
Cred că v-ați dat seama că fiabilitatea produselor HP e una foarte bună, iar la acest produs acest lucru e valabil. Laptopurile celor de la HP sunt folosite în mediul business deoarece sunt foarte rezistente și stabile.

Lasă un comentariu