HP 15-da0046nq, laptop office cu hardware nou

Modelul din imagine e unul destul de popular pentru că face parte dintr-o serie cunoscută, iar numele său e HP 15-da0046nq. Hardware-ul său e unul de ultimă generație și e diferit față de cel al laptopurilor de gaming. Cu alte cuvinte, avem un laptop office cu Core i5 Quad Core, 8GB memorie și un SSD de tip M.2. Acest tip de SSD are un format ceva mai compact și e foarte simplu de instalat. Producătorii renunță treptat la clasicele SSD-uri dar și la hard discuri în favoarea celor M.2.

Acest model îl găsiți pe piață în diverse configurații și prețurile sunt și ele diferite. Astfel că veți găsi cu ușurință unul care să vă convină din cele mai multe puncte de vedere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seria Kaby Lake R oferă nuclee suplimentare dar și performanțe considerabil mai mari. Nu merită să faceți un compromis și să alegeți un laptop cu Core i3 sau procesor mai slab. Ecranul acestui laptop are o diagonală satisfăcător de mare deoarece veți lucra pe el de la o distanță medie, însă nu vă oprește nimeni să conectați un monitor sau televizor pentru a avea un spațiu de lucru mai mare.

Această serie oferă unitatea optică, în caz că mai folosiți discuri și puteți instala Windows 10 prin intermediul unui disc sau stick USB.

Păreri pro și contra

Noul Core i5 are ceva mai multe nuclee care vor fi evidențiate în aplicații multi-core, iar pentru aplicații office chiar e perfect. Autonomia acestui laptop e una generoasă și depinde cum îl veți folosi acest laptop. E prezentă tehnologia WiFi ac Dual Band pentru ca voi să nu mai simțiți nevoia conectării cablului LAN, deoarece viteza de transfer e excelentă.  Avem și porturi USB de tip 3.1 care sunt la cea mai recentă versiune și oferă o viteză de transfer bună.

HP 15-da0046nq arată mult ca și varianta clasică, doar că are o construcție mult mai portabilă – 1.77 kg. Laptopurile noi nu mai trebuie să fie ultraportabile pentru a fi atât de ușoare, iar componentele sunt tot mai mici și laptopurile trebuie să fie cât mai atractive pentru utilizatori.

Te-ar mai putea interesa