Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP 15-da0043nq, laptop de numai 1.7 kg

Unul dintre cele mai portabile laptopuri de pe piață care costă și foarte puțin e acest HP 15-da0043nq care are componente mai noi. Desktopurile sunt desul de mari și au nevoie de diverse periferice, pe când un laptop are nevoie doar de un mouse pentru că acel touchpad nu e foarte productiv. Cu mouse-ul veți lucra mult mai rapid iar touchpadul devine util doar când călătoriți și țineți laptopul pe genunchi sau pe o canapea. Ecranele laptopurilor au o imagine ceva mai detaliată deoarece au o rezoluție Full HD. La un așa preț pot avea doar un panou modest și nu unul foarte avansat cum e la modelele de gaming.

Porturile sunt poziționate inteligent pentru ca atunci când conectați diverse cabluri la el, să nu vă deranjeze. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Tot mai mulți producători vin cu laptopuri cu ecran Full HD pentru ca imaginea să fie mai detaliată și nu mai e nevoie să măriți textul. Cu alte cuvinte, acum puteți viziona filme 1080p pe el sau poate alegeți să conectați un televizor sau monitor mare. E prezentă o ieșire HDMI, deci aveți nevoie doar de acel cablu.

Pe viitor puteți alege un SSD pentru că prețul acestor medii de stocare e în scădere și poate încă 4GB memorie RAM.

Păreri pro și contra

Designul său e cel clasic care e prezent la toate modelele noi care au fost lansate anul acesta și nu prea am ce să-i reproșez, cât timp are o greutate redusă. Pe acesta e prezent noul procesor Intel numit Core i3 din seria a 7-a numit Core i3-7020U, care are specificații bune și e ceva mai performant decât predecesorul. Placa video dedicată nu e concepută pentru a juca jocuri noi ci pentru a reda filme și jocuri cu cerințe video scăzute. E vorba de GeForce MX110 care înlocuiește GeForce 920MX, deci are tot o memorie video de 2GB.

HP 15-da0043nq oferă o autonomie de lucru bună care poate varia în funcție de aplicațiile rulate sau setările alese pentru laptop ori tehnologiile wireless folosite.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu