HP 15-da0042nq, laptop cu Core i5 Kaby Lake R

Laptopurile sunt accesibile și de multe ori mai atractive decât PCurile pentru că au un design portabil, iar de multe ori nu prea găsești un PC cu aceleași specificații (în special dacă vreți să fie ieftin). HP 15-da0042nq mi se pare interesant pentru că are un procesor Quad Core avansat, adică un Core i5 dintr-o generație recentă – i5-8250U. Nu merită să faceți vreun compromis deoarece un procesor bun va fi de folos mulți ani ce vor urma, astfel că nu trebuie să înlocuiți prea devreme laptopul.

Designul rămâne neschimbat pentru multe modele accesibile de la acest brand, însă lucrurile se schimbă atunci când discutăm de alte serii. Arată bine chiar și pe negru, iar asta o spun destul de mulți clienți. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem un hard disc mare cu capacitate satisfăcătoare pentru a stoca fișierele dorite (poze, filme, muzică). Unii utilizatori nu pun accent pe stocare pentru că mai toate datele pot fi sau sunt stocate online.

Toutchpadul e foarte util atunci când nu ne aflăm la birou, însă productivitatea e mai bună cu un mouse. Cele wireless sunt foarte populare deoarece sunt accesibile și nu mai aveți acel fir enervant pe masă.

Păreri pro și contra

Difuzoarele sunt așezate frontal pentru o experiență audio decentă, însă poate alegeți un sistem audio 2.1 sau căști dacă nu vreți să deranjați. Încărcarea bateriei durează foarte puțin datorită tehnologiei Fast Charge de la HP. Unitatea DVD nu lipsește de pe acesta, de aceea costrucția diferă față de cea a altor modele. Sunt laptopuri fără DVD și cu greutate ceva mai redusă, dar și cu suport pentru SSD M.2 (mai mic decât cel SATA). Ecranul oferă multe detalii pentru că acum are o rezoluție 1080p.

HP 15-da0042nq e un gadget pentru uz office care ar trebuie să-l alegeți în special dacă nu mai sunteți mulțumiți de actualul model sau de un PC. Acesta ocupă foarte puțin spațiu și nu mai aveți atâtea fire pe și pe lângă birou, plus că-l puteți muta după bunul plac sau chiar să-l folosiți ca media player portabil.

Te-ar mai putea interesa