HP 15-da0041nq, laptop multimedia cu Kaby Lake R

Pentru cei interesați de un laptop capabil recomand acest HP 15-da0041nq care e dotat cu procesor i7 quad core din seria a opta și placă video GeForce MX130. Nu dar că are ecran cu rezoluție Full HD, dar acesta are și panel SVA așa încât imaginile să fie cât mai de calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani primim un dispozitiv modern care vine cu o fiabilitate peste medie. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model. Mai exact că e vorba despre un laptop de culoare neagră cu un design economic.


Pro

Procesorul din acest model e un i7-87550U cu 4 nuclee, iar în jocuri acesta e susținut de o placă video MX130 de la GeForce. Aceasta e o placă video decentă utilă la jocuri nu prea complexe.
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluție 1920×1080 pixeli, iar panelul e unul de calitate deosebită pentru că vorbim despre unul SVA. Acest tip de panel e unul între TN și IPS ca și calitate.
Pentru ca totul să ruleze fin acest model e dotat cu 8 giga memorie RAM, iar stocarea e pe SSD (capacitatea sa e de 256GB).
Unitatea optică e una de tip DVD, iar utilitatea acesteia e una vaga deoarece în ziua de azi programele pot fi luate de pe net. Iar, sistemul de operare poate fi instalat de pe un stick sau unitate externă.

Contra

Placa video putea să fie una GTX 1050 sau ceva similar, iar în acest fel laptopul era numai bun la jocuri.

Concluzie

Modelul HP 15-da0041nq din gama HP e unul adresat persoanelor interesate de ceva solid și care să nu coste prea mult. Poate fi utilizat și pe post de desktop replacement, iar datorită procesorului i7 va fi actual mulți ani înainte.
Fiabilitatea e una foarte bună deoarece garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3-4 ani pe bani puțini.

Te-ar mai putea interesa