HP 15-da0034nq, laptop cu ecran Full HD la preț bun

Laptopurile de tip office sunt mai ieftine și pot avea dotări la fel de bune ca și cele multimedia. HP 15-da0034nq are o configurație destul de ieftină dar care e satisfăcătoare dacă vă rezumați la taskuri zilnice. Pentru aplicații mai avansate sau jocuri aveți nevoie de componente mult mai scumpe care le găsiți pe laptopuri de 2-3 ori mai scumpe. Acesta ca și multe altele nu mai are nevoie de îmbunătățiri pentru că nu aveți nevoie de mai mulă memorie RAM sau spațiu e stocare.

Acesta arată ca multe altele doar că are un ecran cu mai mulți pixeli, adică rezoluția a crescut semnificativ pentru a observa fiecare detaliu și scrisul e mai clar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul Intel N4000 e cea mai accesibilă soluție oferită e acest brand pentru platformele laptop. Placa video poate reda conținut video conform ecranului – 1080p. Ceva mai performant e varianta Celeron N4100 care are 4 nuclee și performanțe apropiate de cele ale unui Intel Pentium.

Chiar și restul componentelor sunt foarte importante, iar aici mă refer la mediul de stocare și la memorie. Doar laptopurile de gaming au memorie cu frecvență de 2666MHz și nu e nevoie de mai mult, pentru că sistemul de operare nu consumă mai mult de 2GB.

Păreri pro și contra

E echipat cu un ecran foarte bun, tehnologie wireless WiFi Dual Band, porturi USB de ultimă generație, ecran Full HD și un SSD generos. Dacă nu e de ajuns acel SSD, vă puteți gândi la unul mai mare pentru că prețurile au scăzut foarte mult și hard discurile chiar nu mai reprezintă o soluție. Noua generație are o construcție mai bună motiv pentru care laptopul are numai 1.7 kg. Poate fi comparat cu un ultraportabil, însă nu arată ca unul.

HP 15-da0034nq are un preț atractiv pentru că e doar Free DOS pe acesta, însă e nevoie de Windows 10 pentru că doar acesta oferă drivere necesare pentru noile componente. Să nu uitați de un mouse wireless pentru acesta dacă vreți să lucrați pentru el și nu vă plac cablurile pe birou sau touchpadul său.

Te-ar mai putea interesa