HP 15-da0025nq, laptop cu procesor i7-8550U şi portabilitate foarte bună

HP 15-da0025nq e un laptop de generaţie nouă cu un procesor i7-8550U care are patru nuclee şi cip grafic integrat Intel UHD 620. În acest fel laptopul face parte din categoriile office-business şi va fi util la sarcini precum editări de documente, navigat pe Internet, filme 1080p (Full HD) şi alte lucruri nu prea complexe. Probabil unul dintre cele mai importante aspecte, pe lângă performanţă, e portabilitatea bună, chiar foarte bună, a acestui laptop.

Modelul de faţă are un bun Vezi prețul special de azi »preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine vizual şi dpdv al portabilităţii. Mai exact are o greutate de 2kg şi bateria ţine vreo 5-6 ore… în funcţie de ce facem pe el. Din poza de alături puteţi vedea că acest model e unul clasic ca aspect. Se va integra perfect în mediul corporate datorită aspectului sobru şi carcasei robuste.

Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15-da0025nq având procesor i7-8550U care scoate 8248 puncte la benchmark e unul dintre cele mai puternice laptopuri de pe piaţă… din categoria office. Cipul grafic e unul mai mult decât suficient pentru sarcinile pe care le veţi realiza pe acest laptop. O să fi suficient şi pentru jocuri precum Lol sau alte jocuri moderne optimizate.
Ecranul e unul de calitate de 15,6 inci cu rezoluţie 1920×1080 pixeli şi panel SVA. Un astfel de panel e apropiat calitativ de un panel IPS.
La capitolul memorie acest model are 4GB RAM şi un hard de 1TB. Nu cunosc detalii legate de posibilitatea montării mai multor RAMi, dar vă pot spune că 4GB sunt suficienţi.

Per ansamblu acest laptop e unul suficient pentru sarcini uzuale sau care au nevoie de mai multă putere de procesare. Costul nu e deloc mare pentru un laptop cu i7 (acesta e cel mai puternic procesor de pe piaţă pentru un laptop office) şi reflectă calitatea, rafinamentul şi portabilitatea.
Există şi alte alternative, dar acesta se adresează persoanelor care sunt în căutarea a ceva fiabil şi performant.

Te-ar mai putea interesa