HP 15-da0021nq, laptop cu ecran Full HD

Laptopul HP 15-da0021nq e doar unul dintre numeroasele modele de pe piață care au un ecran Full HD, doar că acesta costă mult mai puțin și are 8GB RAM pentru ca vi să vă bucurați de un multitasking bun. Chiar și la capacitatea de stocare a fișierelor va excela acest laptop pentru că are un hard disc mare. Sunt și alte configurații, dar nu ar avea sens ceva mai scump dacă vă rezumați dar la navigare web, redare media și mailuri. Noul procesor Intel Celeron poate fi comparat cu modelele Intel Pentium din generațiile precedente, doar că e mult mai eficient.

Din poza de jos se poate vedea că are un design pe negru cu finisaje elegante, iar în partea opusă nu mai are unitate optică ci porturi foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt laptopuri cu procesoare scumpe, însă pe voi poate nici nu vă interesează acest aspect. Placa video e integrată și nici nu e nevoie de mai mult pentru că nu veți rula jocuri 3D pe un laptop. Consolele și desktopurile sunt cele mai bune soluții pentru jocuri pentru că au un preț rezonabil.

Unii preferă un SSD în locul unui hard, doar că în același preț nu veți avea o capacitate foarte mare, însă totul va porni rapid (sistemul de operare în câteva secunde).

Păreri pro și contra

Un ecran cu rezoluție atât de mare oferă ceva mai multe detalii și scrisul va fi clar, nu trebuie să dați zoom. Avem componente bune și aici mă refer la toate, nici nu cred că mai sunt laptopuri cu frecvență de lucru mică. Cred că se putea lucra ceva mai mult la construcția laptopului pentru că nu e cel mai portabil model disponibil de la acest brand.

Modelul prezentat HP 15-da0021nq e un gadget portabil și compact care poate fi luat oriunde, iar autonomia e destul de mare dacă vă rezumați strict la taskuri simple și nu solicitați mult procesorul. Bineînțeles, se pot face anumite setările pentru a obține cea mai bună durată de viață pentru baterie.

Te-ar mai putea interesa