HP 15-da0020nq, laptop Full HD ieftin cu spațiu de stocare de 1TB

Laptopul HP 15-da0020nq e un model care cred că v-ar plăcea deoarece oferă un ecran nou cu rezoluție mare și un spațiu suficient pentru fișierele multimedia. Prețul atât de mic se datorează componentelor și mă refer în special la procesor, care e cea mai importantă componentă a unui gadget. Pentru taskuri simple, chiar nu e nevoie de un procesor Core i3 sau Core i5, iar palca video integrată face față multor provocări.

Designul e unul simplu și plăcut după cum am mai văzut la multe alte modele de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul de pe acesta e un Intel Celeron destul de popular și care se descurcă în multe situații. Alături de acesta e o placă video integrată și care poate rula conținut de calitate (1080p). În plus aveți mult spațiu asigurat de acel hard disc care îl puteți schimba oricând cu altul ori cu un SSD. Unele componente se pot îmbunătăți în limita sloturilor libere sau prin înlocuirea celor puse din fabrică. Cu un buget mia mare puteți alege unul dintre numeroasele variante oferite de acest brand, doar că în acest buget sunt destul de puține.

Păreri pro și contra

Prețul foarte mic e un motiv pentru a-l alegere și veți vedea că nu e nevoie de ceva mai avansat. Dacă vreți să jucați jocuri atunci aveți nevoie de un laptop Pavilion sau Omen, ambele sunt serii ale acestui brand. Laptopul acesta prezintă aceleași dotări standard ca și restul modelelor de pe piață, adică vi se oferă exact ce aveți nevoie. Ține locul unui PC din acest motiv, iar voi chiar nu mai veți simți lipsa unui PC. Acum aveți un gadget portabil care poate rula Windows 10 și nici nu merită să alegeți altă variantă pentru că aveți un hardware nou.

HP 15-da0020nq e echipat cu unitate DVD în caz că vreți să folosiți discuri dar voi puteți folosi stickul USB dacă vreți să aveți o viteză de transfer mai bună. Tot mai multe laptopuri au acel port USB 3.1 care oferă avantaje de luat în considerare.

Te-ar mai putea interesa