HP 15-da0012nq, laptop cu i3 şi MX110

Dacă vreţi un laptop din categoria office spre multimedia atunci vă recomand modelul HP 15-da0012nq. Acesta vine cu procesor i3 Kaby Lake şi placă video GeForce MX110. Laptopurile de la brandul HP sunt recunoscute pentru fiabilitatea de care dau dovadă.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un laptop avansat tehnologic cu facilităţi utile şi o portabilitate mei mult decât decentă (greutatea sa e de circa 2kg).


Păreri pro şi contra

Laptopul HP 15-da0012nq e unul modern cu procesor i3-7020U de tip dual core. Acesta are cip grafic integrat numit Intel HD 620 şi va fi folosit în sarcini în care nu e nevoie de prea multă procesare video.
În jocuri şi sarcini ceva complexe va fi folosită placa video Nvidia GeForce MX110. Aceasta e una cu 2GB memorie video.
Pe partea de stocare are un hard de 1TB, ceea ce e mai mult decât suficient.
Nici la capitolul memorie RAM nu stă rău întrucât are 4GB memorie tip DDR4.
Dacă în ziua de azi multe laptopuri nu mai au unitate optică, acesta vine cu aşa ceva. O să vedeţi că nu o să o folosiţi vreodată.
La capitolul porturi acest laptop are 3 porturi USB, HDMI şi LAN Gigabit. Dacă pentru conectarea la Internet nu vreţi să vă complicaţi cu cabluri atunci puteţi folosi wireless deoarece are o astfel de placă.
Din păcate nu vine cu sistem de operare, dar i se poate instala ce doriţi dvs de pe un stick USB ori disc. În opinia mea cel mai bine ar fi să instalaţi Windows 10 de pe un stick USB.
Ecranul e unul clar cu rezoluţie FHD şi panel SVA (e aproximativ la fel de calitativ precum unul IPS), iar diagonala e de 15,6 inci.

Laptopul acesta e unul numai bun pentru acasă ori la birou. E o alternativă foarte bună la o tabletă întrucât oferă o productivitate sporită, iar comparativ cu un desktop oferă portabilitate.

Te-ar mai putea interesa