HP 15-D051SQ G1M93EA, laptop Pavilion cu Celeron

Acest HP 15-D051SQ G1M93EA e un model de laptop cu procesor Celeron dual core, 4GB memorie RAM și placă video Intel HD. Datorită acestor componente putem spune că acest model e unul office, dar poate fi utilizat cu succes pentru vizionat filme HD și nu doar pentru navigat pe web.
Deci dacă vrei un notebook PC pentru diferite sarcini cum ar fi navigatul pe internet, văzut filme și ascultat muzică atunci acest HP Pavilion 15 ar fi unul excelent.

Nici nu costă prea mult întrucât are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din păcate nu are și sistem de operare, ci doar Free Dos care e un sistem de operare de genul MS DOS. Eu recomand să instalați Windows 8 ori 7 pe 64 de biți, iar acest laptop având unitate optică nu o să aveți probleme în a instala acest OS.

Din față
Din față

Specificații care sunt importante în cazu acestui model sunt procesorul Celeron N2810, memoria RAM suficientă și placa cu suport HD. Din păcate, procesorul nu e unul Pentium ori i3, dar o să vedeți că o să fie suficient pentru dvs. în cazul în care nu sunteți o persoană prea pretențioasă. (Așa ca o paranteză, trebuie să știți că astfel de laptopuri sunt printre cele mai vândute deoarece costă puțin și majoritatea oamenilor nu au nevoie de mai mult.)

Lucrurile pozitive la acest model sunt performanța decentă, portabilitatea (bateria ține circa 3 ore… în funcție de cum utilizați laptopul) și că arată bine.
Ca minus aș menționa faptul că nu are un procesor mai puternic, dar pentru sarcini office nu aveți nevoie de mai mult. Pe mine mă deranjează la acest laptop că are tastatură numerică în partea dreapta și unitate optică. Lipsa acestor două lucruri te-ar fi ajutat să ai un laptop și mai portabil.

Deci, dacă vreți un laptop simplu pentru un film sau o muzică atunci acest ar fi potrivit. Din clipul de alături se poate vedea cum arată, însă trebuie știut că nu vine cu Windows (chiar dacă cel din clip e unul cu Win preinstalat).

Te-ar mai putea interesa