HP 15-cw0007nq, laptop cu Ryzen 5 2500U

Laptopul HP 15-cw0007nq e unul apărut pe piață pe la jumătatea anului 2018 și vine ca o alternativă mai ieftină la modele care au procesoare Intel. Acest model e dotat cu procesor Ryzen 5 2500U care are 4 nuclee și scoate 7606 puncte la benchmark.
Configurația e una perfectă pentru sarcini multimedia și officer, iar în acest sens are rezoluție Full HD și 8GB memorie RAM.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un laptop care se prezintă bine dpdv vizual dar și al specificațiilor. Din imaginea de alături puteți vedea că e un laptop silver adică argintiu.


Avantaje

Modelul HP 15-cw0007nq e un Pavilion echipat cu procesor Ryzen 5 quad core, iar din această cauză este echivalentul unui i5 quad core in generația nouă.
Cipul grafic e unul integrat fiind vorba despre Vega 8 de la AMD. Acest cip e unul superior celora de la Intel.
Imaginea e una de foarte bună calitate deoarece vorbim despre un ecran de 15 inci cu rezoluție Full HD, panel IPS și strat anti-glare (pentru ca lumina să nu se reflecte).
La capitolul memorie are 8GB memorie RAM tip DDR4, iar stocarea se realizează pe un hard de 1TB.
Stă excelent la capitolul ergonomie acest lucru putând fi observat și prin prezența tastaturii iluminate.

Dezavantaje

Din păcate nu vine cu sistem de operare, mai exact nu are Windows. Din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un aparat care să ofere productivitate maximă în diverse sarcini precum și să aibă performanțe excelente atunci modelul de față ar fi recomandarea mea.
Deoarece nu are placă video cu memorie dedicată am fi tentați să spunem că e un laptop office, dar cipul grafic Radeon Vega 8 e unul foarte bun și la sarcini multimedia.
Despre brandul HP trebuie spus că e unul de top, iar produsele lor beneficiază de o fiabilitate ridicată. Garanția standard e de 2 ani, dar poate fi extinsă la mai mult.

Te-ar mai putea interesa