HP 15-bw011nq, laptop alb cu AMD A4-9120

Laptopurile albe sunt ceva mai elegante decât cele clasice pe negru, plus că nu se văd amprentele (dacă discutăm de un finisaj lucios). HP 15-bw011nq e o soluție cu procesor AMD A4-9120 și nu sunt multe branduri care oferă o astfel de configurație. Majoritatea laptopurilor de pe piață vin cu Intel, dar de anul acesta vor vedea mai multe AMD-uri pe laptopuri. Acesta e o alternativă office la variantele cu Intel Pentium, iar placa video Radeon R3 e cea integrată.

Designul e unul plăcut deoarece discutăm de o combinație de alb cu negru, iar în realitate arată chiar mai bine. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Procesorul e foarte important indiferent ce veți face pe acel laptop și poate fi destul de avansat când discutăm de serii mai scumpe. Poate că de anul acesta vom vedea mai multe Ryzen-uri și pe laptopuri, dar până atunci ne mulțumim cu ce ne oferă piața. Dacă vreți să încercați jocuri, opta pentru cele cu placă video dedicată, adică are au memorie video proprie (în general, e de 2GB).

Conectorii sunt poziționați bine pe lateral stânga, astfel încât să nu vă încurce dacă vă decideți să folosiți un mouse (cu sau fără fir). Mouse-urile wireless sunt alegeri bune în special dacă alegeți unul de la HP sau Microsoft. N-aș opta pentru altă versiune, ci numai pentru Windows 10.

Păreri pro și contra

Laptopul acesta e dotat cu o cameră web HD pentru video convorbiri, o baterie care oferă o autonomie generoasă, o placă de rețea bună și un ecran HD decent. Dacă nu vă mai plac laptopurile negre, atunci un astfel de laptop ar putea fi luat în calcul. Nu necesită mai mult, dar pentru ca totul să se miște mai rapid, puteți instala un SSD în locul HDD-ului.

HP 15-bw011nq e o soluție mobilă modernă dar cu un hardware limitat de buget. Bineînțeles, sunt disponibile numeroase configurații care sunt chiar mult mai scumpe și discutăm de serii apropiate. Dacă nu l-ați văzut expus, atunci vă recomand clipul de mai jos care e cu un alt model din serie.

Te-ar mai putea interesa