HP 15-bw006nq, laptop pe alb cu AMD A10-9620P

HP 15-bw006nq e un laptop alb cu procesor AMD A10-9620P (este echivalent i3/i5) cu 4 nuclee și cip grafic Radeon 530 cu memorie dedicată de 2GB. Acesta e un model cu ecran de 15 inci care are rezoluție Full HD, iar din acest motiv (plus cele menționate mai sus), acest laptop e perfect pentru sarcini multimedia cât și la jocuri nu prea complexe.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și are o configurație mai mult decât decentă. Acest lucru (că arată bine) poate fi văzut din imaginea de alături, iar negru e doar ecranul.


Avantaje

Modelul HP 15-bw006nq e unul foarte avansat din toate punctele de vedere. Procesorul acestuia e un AMD A10-9620P cu patru nuclee și e echivalentul unui i3… după cum ziceam mai sus.
Pentru a putea rula jocuri și sarcini care au nevoie de procesare video acest model e dotat cu placă video dedicată Radeon. E un model decent care o să fie suficient pentru jocuri nu prea complexe.
Memoria e punctul forte al acestui model deoarece vorbim despre o capacitate de 8GB memorie DDR4 și un SSD de 128 de giga. În opinia mea, aceste capacități sunt unele suficiente pentru orice și nu e nevoie de un upgrade. Dacă vreți mai multă stocare atunci trebuie știut că acest model se poate folosi de cloud storage precum orice alt model.

Dezavantaje

Vine cu unitate optică, aceasta adăugând un plus de vreo 200 grame. După mine nu e nevoie de o astfel unitate deoarece programele și sistemul de operare pot fi luate de pe net or ide pe stick-uri USB.

Concluzii

Dacă sunteți interesați de un laptop modern cu aspect special atunci un model de la HP ar fi numai bun. Alternative găsiți aici, dar eu zic că e o soluție foarte bună și o să vă țină mult și bine. Laptopurile de la acest producător sunt unele cu o fiabilitate mai mult decât suficientă pentru a face față uzului casnic cât și profesional.

Te-ar mai putea interesa