HP 15-bw005nq, laptop cu Windows 10 și procesor AMD A10

Laptopul HP 15-bw005nq e un model alb mai performant deoarece are un AMD Quad Core A10-9620P cu Radeon 530 care e o alternativă la un Core i3 Kaby Lake cu GeForce 920MX. Pot spune că e o soluție multimedia atractivă care o puteți lua în calcul în acest buget și sunt foarte puține variante cu hard disc de 2TB și memorie 8GB. Din poza de jos se vede evacuarea dar și unde sunt poziționate cele mai utile porturi. E bine să software licențiat indiferent unde veți folosi laptopul și e mai accesibil dacă e preinstalat.

Arată destul de bine pe alb dar nu e în totalitate pe această culoare, se vede că rama ecranului e neagră. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mai toți producătorii preferă configurații cu procesoare Intel, dar și cele cu AMD sunt alternative de luat în calcul. Pe acest laptop avem un procesor cu 4 nuclee și tehnologie de fabricație 28 nm. Ambele sloturi sunt ocupate, dar nici nu cred că v-ați gândit la viitoare upgrade-uri.

Sunt foarte puține laptopuri cu spațiu de stocare atât de generos cum e în acest caz – 2TB, însă nu e unul foarte performant – 5400 RPM. Unii utilizatori optează să pună un SSD pentru că nu costă mult unul de 120 GB, iar hard discul intern poate fi instalat într-un rack extern.

Păreri pro și contra

Poate fi folosit pentru a rula aplicații 3D sau jocuri la rezoluție HD (că doar ecranul e HD) iar placa video dedicată de 2GB chiar se descurcă decent. Bineînțeles, un laptop ceva mai scump s-ar descurca mai bine cum sunt cele cu AMD A12 sau altele. Are și porturile USB 3.1 care sunt cea mai recentă versiune, dar nu și cele de tip C. Ar fi fost interesant dacă ar fi avut un ecran mai bun dar cred că ar fi crescut prea mult prețul.

HP 15-bw005nq a fost lansat anul acesta și chiar are un raport preț/dotări foarte bun, de aceea îl și recomand. Dacă nu știți cum ar arăta în realitate, am găsit următoarea prezentare care o consider reușită:

Te-ar mai putea interesa