HP 15-bw003nq, laptop alb cu Windows 10

Sunt destul de multe laptopuri albe pe piață doar că nu sunt în totalitate pe alb deoarece nu ar fi prea elegante. HP 15-bw003nq e disponibil pe alb și are o ramă de ecran neagră care evidențiază ceva mai bine ecranul. Până la urmă nu vă interesează să aveți o tastatură neagră, că doar trebuie să fie cât mai vizibilă. Sunt destul de puține laptopuri cu AMD, iar cel de jos are modelul A9-9420 cu placă video Radeon R5. Acesta e echivalentului unui Pentium cu 4 nuclee și se mișcă bine pentru că aveți un SSD mare.

Nu e chiar atât de accesibil precum altele deoarece are Windows 10 și un mediu de stocare performant. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Pe acest laptop puteți rula conținut media 1080p, muzică și chiar lucra în diverse aplicații. Procesorul e cea mai importantă componentă și nu e nevoie de mai mult. Un Dual Core poate fi cea mai accesibilă sluție dar depinde și de restul specificațiilor tehnice. Din poza de sus nu se văd porturile, dar pot spune că sunt toate porturile necesare și sunt dispuse destul de bine.

Poate că nu are cea mai grozavă memorie RAM dar și așa SSD-ul ajută mai mult, deoarece totul pornește mai rapid și viteza de transfer a datelor e generoasă. Sunt prezente chiar și tehnologii wireless pentru a putea spune adio cablurilor – Bluetooth și WiFi n.

Păreri pro și contra

Performanțele sunt superioare dacă vă rezumați doar la aplicații, pentru jocuri e nevoie de ceva diferit care și costă mai mult. Arată foarte bine, e dotat cu numeroase porturi, e foarte ușor, iar ecranul oferă o imagine decentă datorită rezoluției mai mari. Cu așa un hardware, autonomia poate fi doar foarte bună. Lipsa plăcii video dedicate nu e un minus cât timp nu vă folosiți de ea.

HP 15-bw003nq e unul dintre cele mai bune laptopuri care sunt disponibile la ora actuală și care vi-l recomand dacă nu vreți să-l suprasolicitați prea mult. Pentru cei care vor să-l vadă, am pus următorul clip care e desul de reușit pentru că vă arată un model similar mai de aproape.

Lasă un comentariu