HP 15-bw002nq, laptop alb cu configurație office performantă

Laptopurile albe sunt tot mai numeroase și nu mai sunt așa de scumpe cum erau în anii trecuți. HP 15-bw002nq nu e în totalitate pe alb pentru că nu ar arăta prea bine o ramă neagră, însă tastatura e mai vizibilă așa. la interior are componente bune pentru acest buget și are capabilități multimedia, de aceea stă atât de bine la capitolul conectivitate și ecranul e unul 1080p. Pentru a viziona un film de calitate nu e nevoie de un laptop scump cu placă video dedicată, de aceea diferența de preț e foarte mică.

Poate că nu l-ați văzut în realitate, de aceea am pus o proză și sunt chiar câteva prezentări video cu alte modele din serie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația sa are un procesor AMD A6-9220 care e ceva mai bun decât un Intel Pentium Quad Core, motiv pentru care merită să luați considerare o astfel de opțiune. Acest model AMD e un Dual Core interesant cu placă video proprie și cred că vom mai vedea în viitorul apropiat chiar mai multe soluții cu AMD.

Tot mai multe laptopuri au un ecran Full HD deoarece cerințele utilizatorilor au crescut. Consider că are suficient spațiu de stocare și până la urmă vă interesează cât de bine se mișcă laptop. Viteza de citire a datelor e mult mai mare la SSD-uri, de aceea unii își upgradează vechiul laptop cu un SSD chiar dacă nu e foarte mare.

Păreri pro și contra

Aceste laptopuri oferă și o autonomie ceva mai mare pentru că sunt dotate cu componente care consumă puțin. E o soluție foarte bună indiferent unde doriți să-l folosiți: are numai 1,9 kg, conectivitate foarte bună, ecran Full HD, placă de rețea Gigabit, SSD mare și porturi USB 3.1.

Poate că HP 15-bw002nq nu are cea mai grozavă placă video, dar nici nu putea fi folosit pentru gaming deoarece e nevoie de ceva mai multă performanță din partea procesorului. Laptopurile nu pot fi upgradate precum desktopuri, ci pot fi înlocuite doar anumite componente (memorie și mediu de stocare).

Te-ar mai putea interesa